Havas Henrik: „Orbán megértéséhez szakemberre lenne szükség"

2023. november 24. 22:51

A veterán tévés szerint Orbán még azt is elhazudta, hogy Újpest-drukker.

2023. november 24. 22:51
null

Havas Henrik a frisshirekonline Magyar Közöny című műsorának volt a vendége. Havas az interjú során hosszan beszélt betegségének és felépülésének részleteiről. Természetesen most sem tudta megállni, hogy ne mondjon véleményt Orbán Viktorról. A kormány kritizálásán túl viszont most arra is kitért, hogy mi lehet a megoldás az ellenzék számára a kormányváltáshoz.

A jelenlegi magyar közállapotokat ahhoz hasonlította, mint amikor a II. világháború után a „mohó parasztok” elkezdték feldúlni az országot. Az Orbán-Putyin találkozó kapcsán pedig megjegyezte, hogy

Orbán viselkedésének megértéséhez szakemberre lenne szükség.

Ugyanakkor a volt televíziós nem állt meg a közéleti kritikánál, a foci kapcsán is kétségbe vonta a miniszterelnök szavahihetőségét. Elmondása szerint 

Orbán még azt is elhazudta, hogy Újpest-drukker.

Azzal kapcsolatban pedig, hogy ki lehetne az ideális kihívója Orbán Viktornak, Havas konkrét nevet nem mondott, de azt határozottan állította, hogy csak egy szakértői kormánynak lehet esélye a jelenlegivel szemben.

A teljes interjút itt tekintheti meg:

***

Nyitókép: Képernyőfotó

 

Összesen 104 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Abafy Alfréd
2023. december 03. 17:45
a te megértésedhez pedig elég gorillának lenni
igazmagyar
2023. november 26. 23:18
A te viselkedésed megértéséhez viszont nagyon egyszerű a válasz: egy buta, beképzelt senkiházi vagy, tőről metszett komcsi, akinek a szava annyit ér mint egy lepke fing. Ez vonatkozik az összes heti hetes "sztárra" is.
palicsi-2
2023. november 26. 05:36
Ennek a szerencsétlen Havasnak már, mindenhez szakemberre van szüksége!
Salitis
2023. november 25. 23:10
Nekem nem kell szakember, értem így is. Agy is elég, henrik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!