Tüttő Kata, a rúdtáncos

2023. október 19. 16:44

Nagyobb öröm Tüttőt ilyen pózban látni, mintha Karácsony Gergely igyekezne rúdtáncolni.

2023. október 19. 16:44
null
Horváth K. József
Horváth K. József
Magyar Hírlap

„Elém ugrik egy kép a neten, nem akarok hinni a szememnek. Tüttő Kata főpolgármester-helyettes asszony nem éppen összezárt lábait az ég felé mereszti, két karjával kitartott testét pedig egy rúdon igyekszik egyensúlyban tartani. Tüttőtől persze nem meglepő a váratlan élethelyzetek produkálása. Egyszer a Lánchíd pillérének tetején pillant le a városra olyan magasból, hogy az ember beleszédül, más alkalommal luxusnyaralásán a tengerből lovagol ki.

Mindenesetre nagyobb öröm Tüttőt ilyen pózban látni, mintha Karácsony Gergely igyekezne rúdtáncolni és hasonlóan zöld pózokkal kalapozni a választók szavazatáért.

Mint a főpolgármester-helyettes asszony elmondta, ő nem is annyira rúdtáncol, mint inkább rúdfitneszezik, mert így akarja helyreállítani csontsűrűségének a hiányát. Az elnevezés módosítást megértem, mert annak nagyobb köze van az egészséges életmódhoz, mint az örömbárok világához, bár a látványban nehéz felfedezni különbséget a két megjelölés között.

Majd eredeti női titkokat is megtudunk tőle saját magáról. Mint a Mandinernek elmondta, »Itt vagyok 43 évesen, éppen készülök arra, hogy a petefészkem kiürül, jön egy perimenopauza és egy menopauza. Elmentem egy csontsűrűség-vizsgálatra, és kiderült, hogy nem tartok ott csontsűrűségben, ahol kellene.« Az MSZP-s politikus kijelentette, egyetlen dolog van, amivel lehet javítani a helyzeten és a csontsűrűséget ebben a korban növelni, ami nem más, mint a súlyzós edzés. Arra a kérdésre, mik a hosszú távú tervei, esetleg láthatjuk-e versenyeken, Tüttő Kata annyit mondott, hogy 99 évesen meg akarja mászni a Kékest.”

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Advocate
2023. október 24. 09:34
Adnék neki Rudam cseppeket, hogy jobban menjen a tánc!
Abafy Alfréd
2023. október 20. 17:27
Azé' meg lehetne kergetni a nénit
Gabor KR
2023. október 20. 12:25
no, hát edz.... hátha az eredeti szakmájához ha vissza kell menni dolgozni
Sulammit
2023. október 20. 11:22
Nem is értem, hogy mi ez a trágárság Tüttő Kata felé. Sokan örülnének, ha két gyermekes családanyaként ilyen jó fizikai formában lennének, hogy saját testsúlyos edzést végezzenek. Fiúk, lányok! Hölgyeim és uraim, lehet utána csinálni!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!