Ez nem rúdtánc, ez rúdfitness – Tüttő Kata új sportolási szokásairól a Mandinernek

2023. október 18. 10:40

A főpolgármester-helyettes Instagram-oldalára tett fel egy videót új hobbijáról. Telefonon értük el a politikust, aki lapunknak kimerítő és részletes választ adott, továbbá elmondta, 99 évesen még meg akarja mászni a Kékest.

2023. október 18. 10:40
null
Bokor Gábor
Bokor Gábor

Nagyot ment a hazai médiában Tüttő Kata legújabb hobbija, a főpolgármester-helyettes egy kisvideót tett fel Instagram-oldalára, melyen épp rúdtáncolás közben látható. Az MSZP-s politikust szerda reggel telefonon értük utol, hogy megkérdezzük, mi ez az új hobbi. Megtudtuk, Tüttő Kata január óta rúdtáncol, bár annyit pontosított, hogy amit ő csinál, az valójában nem is rúdtánc, hanem rúdfitness.

Itt vagyok 43 évesen, éppen készülök arra, hogy a petefészkem kiürül, jön egy perimenopauza és egy menopauza. Elmentem egy csontsűrűség-vizsgálatra, és kiderült, hogy nem tartok ott csontsűrűségben, ahol kellene”

– fogalmazott a Mandinernek a főpolgármester-helyettes, aki a hírek szerint épp az Európai Parlamentbe készül.

Ezt is ajánljuk a témában

Az MSZP-s politikus kijelentette, egyetlen dolog van, amivel lehet javítani a helyzeten és a csontsűrűséget ebben a korban növelni, ami nem más, mint a súlyzós edzés. 

Találnom kellett egy olyan sportot, melyet szívesen csinálok és segíti azt a törekvésemet, hogy fitt maradhassak kilencven évesen is és megőrizzem a csontjaim egészségét”

– közölte Tüttő Kata, majd hozzátette, a sport, amit jelenleg jelenleg végez, az nem más, mint egy saját testsúlyos súlyzós edzés. 

„Az a célom, hogy megfelelő súllyal és megfelelő csontsűrűséggel fussak neki a menopauzának. Ezért választottam, ezért csinálom” – jegyezte meg.

Arra a kérdésre, mik a hosszú távú tervei, esetleg láthatjuk-e versenyeken, Tüttő Kata annyit mondott, hogy 99 évesen meg akarja mászni a Kékest.

Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán

Összesen 157 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Globalfake
2023. december 30. 17:23
csinálhat ez bármit, a nők átmenet nélkül szétesnek, ez az ára a pihepuha ifjúkori bababőrnek, kollagén nyema mostanra.
DINO54
2023. december 02. 17:43
Kékeres lesz az nem Kékes. Csak hát 99 évesen az is véleményes. :-))
Sulammit
2023. október 20. 11:19
Nem is értem, hogy mi ez a trágárság Tüttő Kata felé. Sokan örülnének, ha két gyermekes családanyaként ilyen jó fizikai formában lennének, hogy saját testsúlyos edzést végezzenek. Fiúk, lányok! Hölgyeim és uraim, lehet utána csinálni!
gegrolla
2023. október 20. 08:11
Jó, hát ez lehet, hogy nem is ő, vagy valami kamu, kb semmit se bizonyít.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!