Nem adják fel: tizedik alkalommal bontott építési kordont a Momentum a Karmelitánál (VIDEÓ)

2023. október 18. 09:37

Hadházy Ákos is jelen volt.

2023. október 18. 09:37
null

Szerda reggel a Momentum parlamenti frakciója és Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő immáron tizedik alkalommal bontotta el a Karmelita kolostor előtti kordonokat – írta meg a Momentum. Korábban a Mandiner beszámolt róla, hogy háromszázezer forintra büntették Hadházyt a korábbi kordonbontások miatt.

A bontásról élőben jelentkezett a Momentum, a videójukban Gelencsér Ferenc, a Momentum frakcióvezetője közölte: „A kordonbontás rendszerbontás. Ennek a kordonnak itt nincs jogalapja, mást mond az összes hatóság. Ma is tiltakozunk a kormány hazugságai ellen és kiállunk 7 pontos követelésünk mellett.”

A képviselők megpróbálták bejuttatni követeléseiket a Karmelitába, ez azonban nem sikerült nekik, mivel a rendőrök feltartóztatták őket, így csak a rendőrsorfal előtt olvasták fel azokat.

Követeljük a természeti környezetünk és a jövő generációinak védelmét, fenntartható klíma- és gazdaságpolitikát”

– ez volt talán a mai nap egyik legfontosabb követelése.

A felvételt itt tudják megtekinteni:

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Facebook

Összesen 55 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Selamat
2023. október 19. 14:06
Ha már a politikához fingjuk sincs, a magyar emberekről meg gőzük se, hát valamit mégiscsak kell csinálniuk. Kerítést bontanak a Momentum idiótái. Ennyi van bennük.
manitowoc
2023. október 18. 23:02
Bell & Sebastian 2023. október 18. 12:11 Te egy teljesen elvakult fidióta lehetsz. Ott a videó, de te nem látod, hogy az erővágókkal - nem csavarokat vágtak el (a kordont nem is szedték szét elemeire), - hanem láncos lakatokat, amikkel a kordonelemeket a talpaikhoz rögzítették
ProletarFC
2023. október 18. 18:03
Ha valóban építési területre érkezett meg Hadházy, akkor miért nincs rajta védőfölszerelés, sisak ilyesmi. https://youtu.be/_nrHMaDUVwY?si=ar5WfqmUpnqQPddH
Ergit
2023. október 18. 16:06
De most tényleg! A szavazóiknak szóló prospektusban hogyan fog szerepelni ez a "kordonbontás"? Ezzel fognak villogni? Ez a nagy vívmányuk egyike?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!