Ceglédi: Senki nem szólt a momentumosoknak, hogy Orbán Viktor Pekingben van

2023. október 18. 10:24

Reagált az elemző a Momentum tizedik kordonbontására.

2023. október 18. 10:24

A Mandiner kedden beszámolt róla, hogy Orbán Viktor miniszterelnök kedden kétoldalú tárgyalást folytatott Vlagyimir Putyinnal, Oroszország elnökével Pekingben. Orbán Viktor a megbeszélésen a béke fontosságát hangsúlyozta.

Kifejtette: az egész kontinens, így Magyarország számára is kulcsfontosságú, hogy legyen vége a menekültáradatnak, a szankcióknak és a harcoknak.

A témában még kedden megszólt David Pressman is. „Magyarország vezetője úgy döntött, hogy egy olyan ember mellé áll, akinek a hadserege ukrajnai emberiség elleni bűncselekményekért felelős” – írta az amerikai nagykövet az X-oldalán. „Miközben Oroszország az ukrán civileket támadja, Magyarország az üzletért könyörög” – fogalmazott.

Ezt is ajánljuk a témában

Mivel jelenleg Pekingben tartózkodik Orbán Viktor, ezért is tartja furcsának Ceglédi Zoltán, hogy szerda reggel a Momentum parlamenti frakciója és Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő

immáron tizedik alkalommal bontotta el a Karmelita kolostor előtti építési kordonokat.

„Na most napok óta tele a sajtó azzal, hogy Orbán Pekingben van. Fotók, videók, mémek” – írta Ceglédi a Facebook-oldalán. „Aztán valaki, nem tudom ki, kitalálja, hogy na most menjünk kordont bontani, tizedjére, azzal, hogy megpróbáljuk átadni Orbánnak a 7 pontunkat” – fogalmazott az elemző.

És senki nincs, de senki, aki mondaná, hogy DE SRÁCOK, HÁT KÍNÁBAN VAN”

– jellemezte a helyzet furcsaságát Ceglédi Zoltán.

***

Nyitókép: Facebook

Összesen 60 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
formaegy-2
2023. október 18. 22:23
Te buzi terrorista gyilkos amcsi nagykövet mi a kurva anyád köze van ahhoz, hogy O.V. hová megy, kivel tárgyal??!!!!!!!!!!!!!!!!! Kivel tárgyaljon te rühes amcsi terrorista buzi? A világ legaljasabb terrorista gyilkos kutyájával, Bidennel???? A kurva anyáddal foglalkozz te büdös amcsi ahhoz van közöd! Miért nincs még kirugdalva M.o.-ról ez a tetves amcsi terrorista buzi?
vamonos
2023. október 18. 19:43
Olcsó játék együgyű gyermekeknek. 😂
Lajoss
2023. október 18. 18:26
Európa szégyene ez a mocskos tolvaj csuti paraszt.
Király Kávéház
2023. október 18. 16:38
Ki kéne tenni megint ezeket a kordonokat, aztán lefesteni Trinát -al :D jól megfogná az összesnek a ruháját és a kezét a fehér festék :D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!