Pressman: „Miközben Oroszország az ukrán civileket támadja, Magyarország az üzletért könyörög”

2023. október 17. 16:53

Az amerikai nagykövet a közösségi oldalán értékelte Orbán Viktor és Vlagyimir Putyin tárgyalását.

2023. október 17. 16:53

A Mandiner kedden beszámolt róla, hogy Orbán Viktor miniszterelnök kedden kétoldalú tárgyalást folytatott Vlagyimir Putyinnal, Oroszország elnökével Pekingben. Guy Verhofstadt azonnal reagált az eseményre. 

Ukrán vér a kezén, Európa elpusztítása a fejében... persze, Putyin Orbán legjobb barátja”

– írja az X-en belga EP-képviselő.

Azóta David Pressman is megszólalt. „Magyarország vezetője úgy döntött, hogy

egy olyan ember mellé áll, akinek a hadserege ukrajnai emberiség elleni bűncselekményekért felelős”

– írta az amerikai nagykövet az X-oldalán. „Miközben Oroszország az ukrán civileket támadja, Magyarország az üzletért könyörög” – fogalmazott.

***

Ezt is ajánljuk a témában

Orbán Putyinnak: Béke kell

A magyar kormányfő kifejtette, az egész kontinens, így Magyarország számára is kulcsfontosságú, hogy legyen vége a menekültáradatnak, a szankcióknak és a harcoknak.

Nyitókép: MARTON MONUS / DPA / DPA PICTURE-ALLIANCE VIA AFP

Összesen 133 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sulammit
2023. október 18. 12:06
Hogy merészel ez a félnótás Pressmanci így beszélni Orbánról magyar fölfön? Hányszor kell még ezt az erkölcstelen nőt elküldeni a fenébe, hogy komolyan is vegye! Mégis mit képzel ez magáról?
csapláros
2023. október 18. 11:18
de France 2023. október 17. 20:54 ..."Ami fényt a két magyar Nobel díjas hozott Magyarországra azt most oltotta ki ez a kövér Orbán"... Na, ja: Wiegner, Bíró, Neumann, Szentgyörgyi stb. neveit is hogy kioltották a Horthy, meg a Kádár, bazdmeg!...:)) Na, neked is elkellene egy elektrosokkos kezelés, mert valami kurvára meghasonlott benned, hogy hiába disszidáltál az elmebajod ELŐL, az továbbra is veled maradt odakinn!
csapláros
2023. október 18. 11:13
Pressmann POFÁTLANUL hazudik, mint MINDIG, hülyének nézve az olvasókat. 1. Orbán hogy a picsába állt volna Putyin mellé (a kézfogáson kívül), ha Putyin MAGA hangsúlyozta, hogy vannak NÉZETKÜLÖNBSÉGEK, azaz SZEMBENÁLLÁSOK (amelyek például a BÉKE követelése az USA érdekeivel is egyenesen szembe megy) ??? Magyarán itt épp az USA és Oroszország ÉRDEKAZONOSSÁGÁRÓL van szó, amely levesbe Orbán minduntalan beleköp! 2. Az USA-ának nem kell "könyörögnie" az üzletért, amikor alig csökkent (kerülő utakon meg minden bizonnyal még nőtt is) a nagyságrendekkel nagyobb kereskedelmi forgalma Oroszországgal??? DE, DE! Eljön majd az az idő is, amikor nem Orbánnak, vagy Szijjártónak kell majd személyesen ezeket is intéznie, hanem elég, ha Hernádi a Moltól vagy annak beosztottja utazik majd Moszkvába, ahogy a részleteket is alacsonyabb szinteken dolgozzák ki és ültetik át a gyakrlatba!
Mich99
2023. október 18. 10:18
Bidé mikor dugja már a seggébe vissza ezt a köcsögöt...?!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!