Az RTL szerint ukrán zászlókat rongáltak meg az őrizetbe vett magyar szurkolók

2023. október 17. 19:09

A lap úgy tudja, hogy azóta mindenkit elengedtek a rendőrök.

2023. október 17. 19:09

Lapunk is beszámolt arról, hogy hétfőn magyar szurkolókat vettek őrizetbe Litvániában. „Konzulunk, kollégánk természetesen folyamatosan kapcsolatban van a hatóságokkal és az őrizetben lévő két magyar állampolgár egyikével, és reméljük, hogy ez a kérdés a mai napon, még a mérkőzésig meg fog oldódni, több ilyen problémánk pedig reméljük, hogy nem lesz a mai nap folyamán” – mondta Szijjártó Péter.

Ezt is ajánljuk a témában

Az RTL Híradó kedden azt írta, hogy információik szerint a litván hatóságok hat magyar szurkolót vittek be, közülük egyet azonnal elengedtek. A többiekkel szemben azért intézkedtek, mert kamerafelvételek is alátámasztják, hogy

ukrán zászlókat rongáltak meg, ami ott akár kétéves elzárással is büntethető.

A lap úgy tudja, hogy azóta mindenkit elengedtek a rendőrök.

Nyitókép: Mandiner

Összesen 97 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pipa89
2023. október 18. 11:18
Hitványia.
faramuci
2023. október 18. 10:26
Turulreptetéskor kussban volt az RTL. Nemcsak a nézettsége,hanem a hitele is elveszett ennek a szennyvízcsatornának.........
egonsamu
2023. október 17. 21:10
Litvánia már ukranácikoz tartozik? Litvánia, Hitványia?
drogqueen
2023. október 17. 21:00
Nem csodálkozunk, ilyenek a fideszesek..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!