„Golyót repítünk a fejetekbe” – műfegyverrel akart rabolni egy társaság Várpalotán (VIDEÓ)

2023. szeptember 03. 11:48

Az áldozataik átlátták a helyzetet, és értesítették a rendőrséget.

2023. szeptember 03. 11:48

A rendőrök elfogtak és őrizetbe vettek Várpalotán három férfit, akik szombaton egy sportlőfegyverrel megfenyegettek és a náluk lévő pénz átadására szólítottak fel egy társaságot a város buszpályaudvarán – adta hírül a Police.hu.

Mint írták, szombat délután érkezett bejelentés a rendőrségre, miszerint a várpalotai buszpályaudvaron várakozó négyfős társasághoz három ismeretlen férfi lépett oda.

Az elkövetők fegyvert rántottak és azzal fenyegetőztek, hogy ha nem kapnak pénzt, 

akkor „golyót repítenek a fejükbe”.

Eközben az elkövetők a fegyvernek látszó tárgyat többször átadták egymásnak, és azt folyamatosan feléjük tartották, miközben a pénzt követelték. A buszra várakozók idővel észlelték, hogy a fegyver valószínűleg nem éles lőfegyver, így egy kicsit el mertek távolodni a fenyegetőző személyektől, és ez elég volt ahhoz, hogy egyikőjük értesíteni tudja a rendőrséget.

A járőrök még a helyszínen elfogták a három támadót, akik közül az egyik fiatalkorú. A legidősebb gyanúsítottnál megtalálták a fekete, részben műanyag sportfegyvert, melyet lefoglaltak.

A támadók ellen csoportosan elkövetett fegyveres rablási kísérlet miatt indítottak eljárást, és indítványozták a letartóztatásukat – írta a Police.hu.

Az esetről videó is készült, amelyet alább tekinthetnek meg:

Nyitókép: Képernyőfotó

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Phm045
2023. szeptember 03. 15:49
Csak azt nem mérték fel, hogy ez is fegyveres rablásnak minősül. Itt már csak az étzékenyített bíró segíthet.
szarvas-2
2023. szeptember 03. 14:44
Megélhetési romungrók. Horvát Áládár demokratái..
Teréz Pitykéz
2023. szeptember 03. 13:11
Hogyhogy nem “susogós csokingban” vitték a tezsót?
nempolitizalok-0
2023. szeptember 03. 13:06
Itt is a C-t jelölném meg Vágó úr!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!