Amerikai kommentátor: Orbán Balázs a magyar zsidóság és Izrael Állam barátja

2023. augusztus 15. 06:23

Josh Hammer kiállt a magyar miniszterelnök politikai igazgatója mellett a közösségi médiában.

2023. augusztus 15. 06:23
null

Mint ismert, a közvéleményt alaposan megmozgatta az az értesülés, hogy a Soros Alapítvány kivonul az Európai Unióból. Többek között Orbán Balázs, a miniszterelnök politikai igazgatója is kifejtette ezzel kapcsolatban a véleményét. Mint fogalmazott:

„Csak akkor hisszük el, hogy a megszálló csapatok valóban távoznak, ha az utolsó Soros-katona is elhagyja Magyarországot.”

Erre reagált Twitter-oldalán Bayer Lili, a Politico újságírója. Bayer azt írta, hogy „amikor megírják a 21. századi európai antiszemitizmus történetét, minden bizonnyal említést érdemel majd egy magas rangú magyar kormánytisztviselő tweetje”.

Ezt a bejegyzést megosztva reagált az eseményekre Josh Hammer, a Newsweek szerkesztője, aki szerint Bayer Lili kijelentése „rossz és idióta”. Hammer hangsúlyozta, hogy 

Orbán Balázs „a magyar zsidóság és Izrael Állam barátja”,

Majd felhívta arra a figyelmet, hogy „pont ez az idiotizmus az oka annak, hogy év elején Will Scharffal elindította az Egyesült Államokban a Soros ellenes zsidószervezetet.

Hammer bejegyzését alább tekinthetik meg:

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Mátrai Dávid/Mandiner

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Turán
2023. augusztus 19. 14:17
Tökéletes megfogalmazás.
gyzoltan-2
2023. augusztus 15. 07:32
"Amerikai kommentátor: Orbán Balázs a magyar zsidóság és Izrael Állam barátja" -hát.., alaposan kompromittáló vélemény! Még jó, hogy nem egyenesen Soros-bérencnek nevezik... -bár akik ott "fenn" vannak, azok hovatartozása több mint kétes... Legalább Gyurcsány és a Gyurcsány-félékben biztosak lehetünk... Ők gondoskodnak róla, hogy minden kifogásunk ellenére is Orbánra szavazzunk... -gondos a munkamegosztás..!
Osztap_Bender
2023. augusztus 15. 07:29
Az itt a lényeg elvtársak és elvtársnők, urak és hölgyek, hogy a magyar nép barátja-e a minket magyarokat nácinak, nyilasnak, stb. tartó magyarországi zsidóknak és az ENSZ BT. határozatait leszaró Izraelnek? Gondolom az egyértelmű választ be tudnátok jelölni egy kérdőíven, ellentétben a regnáló kormánnyal és nagy vitézeivel?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!