Ismét kordont bontott a Momentum

2023. június 13. 09:45

A megmozduláson nagyjából húsz képviselő és aktivista vett részt. 

2023. június 13. 09:45
null

Kedden reggel hetedik alkalommal bontották le a Momentum képviselői és aktivistái a kordont a Karmelita körül, így tiltakozva a státusztörvény ellen – olvasható az ellenzéki párt weboldalán.

„Kiállunk a tanárok mellett, akiket egy bosszútörvénnyel akarnak megfélemlíteni. Megbecsülést, kiszámíthatóságot és versenyképes fizetést érdemelnek, nem bosszútörvényt!” – nyilatkozta Tóth Endre, a Momentum politikusa kordonbontás után.

A megmozduláson összesen nagyjából húsz képviselő és aktivista vett részt. 

A Momentum politikusai ez alkalommal egy osztálynaplót is vittek magukkal a Karmelitához, amelyben a kormány minden tagjának egyest adtak a magyar oktatásért végzett munkájukért.

Nyitókép: Momentum Mozgalom Facebook-oldala

Összesen 128 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bagira
2023. június 14. 07:21
Bolsevikokra jellemző a szabotázs , kerítésbontás is az . Kártékonyak .
bagira
2023. június 14. 07:18
Drótosok ismét dolgoztak :)
Robert69
2023. június 13. 15:49
- Miről lehet felismerni egy Momentumost? - Kerítés ragadt a kezéhez. - Momentum egy időhurokban ragadt, minden nap ugyanarra édred, kerítést kell bontani. - A pótcselekvés egy jól ismert viselkedési forma, általában a tehetetlenség szüli...........
pumuklik
2023. június 13. 15:36
. Sikerült magukat az óvodás szint alá meríteniük! ....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!