Gulyás Gergely: Az amerikai kampány háborúpárti kampány

2023. április 12. 14:13

A miniszter elmondta, „most már nem az ellenzék folytat amerikai pénzből kampányt, hanem közvetlenül az amerikai nagykövetség”.

2023. április 12. 14:13
null

Az amerikai diplomácia nem tett le arról, hogy Magyarországot belepréselje a háborúpárti álláspontba,

Magyarország azonban továbbra is meg van győződve róla: a béke a közös érdek

– jelentette ki a Miniszterelnökséget vezető miniszter szerdán Budapesten.

Gulyás Gergely sajtótájékoztatóján közölte: az elmúlt napokban az utcákon mindenki szembesülhetett azzal, hogy most már nem az ellenzék folytat amerikai pénzből kampányt, hanem közvetlenül az amerikai nagykövetség indított kampányt Magyarországon.

„Az amerikai kampány háborúpárti kampány”

Ez „szokatlan, szövetségesek között különösen is szokatlan” – fogalmazott a miniszter, aki a legnagyobb bajnak azt nevezte, hogy az amerikai kampány háborúpárti kampány.

Gulyás Gergely egyúttal közös érdeknek nevezte, hogy a lehető leghamarabb legyen tűzszünet, és legyenek béketárgyalások.

(MTI)

Nyitókép: ATTILA KISBENEDEK / AFP

***

***

Összesen 137 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Anomander
2023. április 12. 21:29
Vagy egy igazi nemzeti kormány, aki amellett, hogy képviseli valódi nemzeti értékeinket, ügyesen lavirozik a nagy halak között.
Falióra tábornok
2023. április 12. 17:16
hülye usákoknak milyen rövid a emlékezete... pár évtizeddel ezelőtt pont azért nem segítettek nekünk, mert ezt a buta háborúpárti szlogent harsogtuk, hogy ruszkik haza. most meg ők jönnek ezzel?! elképesztő bazmeg.
budapesti
2023. április 12. 17:16
Az amcsi plakátokra egyébként felírhatják majd akár azt is, hogy "USA: Biden politikáját támogatja 40%, Biden politikáját ellenzi 55%". Mert ez így is van a legfrissebb hírek szerint...
Lajoss
2023. április 12. 17:11
A Gergőnek igaza van..a háború mögött az USA áll..mi,az orosz barátainkkal együtt a békéért harcolunk..mogyorók,tényleg ennyire hülyék vagytok?!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!