Majka: Soha nem népszerűsítettem egy pártot sem, és nem is fogok

2022. november 21. 08:58

A rapper a Blikknek elárulta, hogy a „választások előtt nem akartunk ilyen dalt kiadni”.

2022. november 21. 08:58
null

Ahogy arról lapunk is beszámolt korábban, új, társadalomkritikus dallal rukkolt elő nemrég Majka és Molnár Tamás. A rapper az Anti Fitness Club egykori frontemberével jegyzett dalában, amely az „Azt beszélik a városban” címet kapta kiosztotta a hazai politikai elitet. 

A dal rövid idő alatt meghaladta a kétmilliós nézettséget. Majka új slágeréről a Blikknek is nyilatkozott. Ebből kiderült, hogy a dalszöveget  több mint egy éve írta meg az előadó, „a vadászkiállítás és az ereszen lecsúszós ügyek idején”. Arra a kérdésre, hogy miért most jöttek ki vele, két okot nevezett meg: „egyrészt a választások előtt nem akartunk ilyen dalt kiadni, nehogy elfogultsággal vádoljanak bennünket egyik vagy másik oldal iránt. A másik ok, hogy még nem volt olyan állapotban a dal, hogy ki tudjuk adni”.

Majka hozzátette, „amikor megírtam, megmutattam hozzám közel álló embereknek, és mindenki mondta, hogy nagyon jó lett, erős, karcos, tetszetős.

Miután én már megírtam a saját refrénemet, felkértem Molnár Tomit, akivel korábban már dolgoztam együtt, hogy ő is írjon egy másik refrént. A kettő együtt annyira jó lett, hogy végül mindkettőt benne hagytuk, így lett kerek a dal” – magyarázta a rapper.

„Nem vagyok sem kormánypárti, sem ellenzéki”

Majka arra is kitért, hogy bár a dal fogadtatása alapvetően pozitív, de akadnak, akik azért kritizálják, hogy „hiába az odamondogatás, mindeközben egy kormányközeli televízióban is feltűnik”. Erre a kérdésre az előadó azt válaszolta, hogy „tizenhét éve dolgozom a TV2-nél, soha nem érdekelt, hogy épp ki a tulajdonosa. Még életemben nem álltam be semmiféle politikai oldal mögé, így az ilyen véleményeket nem tudom értelmezni. (...)  

Nem vagyok sem kormánypárti, sem ellenzéki, egyszerűen egy ember vagyok, aki kritizál. Ezért sem értek egyet az efféle kritikákkal. Nekem semmi közöm ahhoz, ami a TV2 kapcsán zavarja az embereket” – zárta nyilatkozatát Majka.

Az Azt beszélik a városban című dalt alább tekinthetik meg:

Nyitókép: Majka Facebook-oldala

Összesen 62 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
barnabibambi
2022. november 22. 17:56
Nem értem hogy mit rágódtok az Ózdi sutyerák dalán? A tartalom világos mint a nap oszt jobbra és balra is.Ez a lényeg.Persze az igazság tartalom nagyon ütős sok bunkó politikus és a liblingjeik találva érzik magukat és dühöngenek!
sorivo4
2022. november 22. 00:07
Mi lesz ha ledöntöd a rendszert, ami most etet? Holnap lesz-e mit enned, ha már más se etet? Lesz-e jobb ennél vagy csak dugába dől az egész? Aztán ehetünk parizert kétpofára kétezerért.
Nyest
2022. november 21. 19:18
Innem üzenem a fent hivatkozott videóklipben szereplő előadónak: A háttérrel nem stimmel valami, eggyel több szem van a falon! Így nem fog ám átmenni az üzenet!
Paraszti Ész
2022. november 21. 17:06
Nekem csak ez jutott eszembe a "műről" és előadóiról: "15Ismerem tetteidet, hogy se hideg, se meleg nem vagy. Bárcsak hideg volnál, vagy meleg! 16De mivel langyos vagy, se hideg, se meleg, kivetlek a számból." (Jel 3,15-16)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!