Már a rendőrség is vizsgálódik a Potocskáné-botrány ügyében

2022. augusztus 19. 17:46

Jakab Péter még májusban beszélt arról, hogy akkori helyettese semmibe veszi a törvényeket, és döntéseivel csődbe vinné a Jobbik pártalapítványát.

2022. augusztus 19. 17:46
null

Hűtlen kezelés bűntettének gyanúja miatt indíthat nyomozást a rendőrség Potocskáné Kőrösi Anita botránya ügyében – tudta meg a Mediaworks–Hírcentrum.

Jakab Péter bukott pártelnök még májusban beszélt arról, hogy akkori helyettese semmibe veszi a törvényeket és döntéseivel csődbe vinné a Jobbik pártalapítványát. Az ügyben már a rendőrség vizsgálódik – írja a Magyar Nemzet.

Nyitókép: Facebook

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2022. augusztus 20. 20:22
Akkor az már komoly. Bruhaha
A közösség tagjaként
2022. augusztus 20. 18:46
Már az IS vizsgálódik a Potocskáné-botrány ügyében "akinek az a dolga"!!
TöviglökiBácsi
2022. augusztus 20. 10:43
Hányadék az egész Jobbik... jÁkob Petike, aki nemrég még izomból cigányozott, most megpróbált beléjük kapaszkodni... Hatalmas csalódás ez a teljes mértékben hiteltelenné vált ember... Puccsocskáné, aki azt sem tudja, hogy ki tartozik a pártjához, gondolom a Dallas-t is visszafelé nézi... A mamuszosra meg nem lehet haragudni, hisz látszik rajta és az összes megnyilvánulásán, hogy szellemileg és mentálisan sincs a helyzet magaslatán, az ilyet nem bántani kell, hanem kezelni...
Gyzoltan
2022. augusztus 20. 05:41
Fájdalmas! Sírni kellene és nem gúnyolódni a Jobbik sorsán! A reményeinket temethetjük velük! A magyarság pártjának ígérkezett, látszott... Nos, lehet gratulálni belső ellenségeinknek, kik következetes tevékenységükkel sikeresen romba döntötték a magyar reményeket! Lehet gratulálni a Szegedi Csanádoknak, Vonáknak, Jakabboknak, meg az őket körülvevő brancsuknak! -és latens támogatóiknak...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!