Videón, ahogy elüti a haragosát egy taxis Pesterzsébeten

2022. május 09. 12:44

A nyomozók az elkövetőt súlyos testi sértés bűntett kísérletével gyanúsították meg, valamint kezdeményezték a letartóztatását.

2022. május 09. 12:44
null

Súlyos testi sértés kísérletével gyanúsítják a rendőrök azt a szigetszentmiklósi férfit, akit azzal gyanúsítanak, hogy el akarta ütni a haragosát Pesterzsébeten. A BRFK tájékoztatása gyanúsítása szerint L. Márió május 3-án fél tíz körül a Kossuth Lajos utcán az autójával közlekedve ráhúzta a kormányt egy gyalogos férfira, akit elsodort.

A 30 éves taxit vezető férfi ezután lassított, majd elhajtott a helyszínről. Az elütött férfi könnyű sérülésekkel megúszta az esetet. A kerületi rendőrök azonosították az autó vezetőjét, ám L. Márió még az elfogása előtt önként megjelent a kapitányságon.

A nyomozók a férfit súlyos testi sértés bűntett kísérletével gyanúsították meg, valamint kezdeményezték a letartóztatását: a bíróság bűnügyi felügyeletbe tette a terheltet. L. Márió a vallomásában azt mondta, attól tartott, hogy a férfi megtámadja őt, de sérülést nem akart​ neki okozni.

Nyitókép: YouTube

Összesen 38 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mocca08
2022. július 10. 18:01
Biztos azt hitte a gyalogosra, hogy egy életet adó gomba (lásd Super Márió) és fel kell vennie :)
Vakfolt
2022. május 10. 09:57
Irtják egymást a piaci cigók. Van ilyen, Boney M.
ThuleanPerspective
2022. május 10. 07:01
Valljuk be, Budapest mára egy okádék. Nem véletlenül a saját szaruk elől is menekülnek az agglomerációba. Az összes ellenzéki politikus ott él.
annamanna
2022. május 09. 22:13
Micsoda emberek laknak arrafele, hogy egyik se megy oda segíteni? Az egyikük még el is szalad az ellenkező irányba, a többi meg áll, mint a Bálám szamara. Szörnyű ezt látni, rettenetes. Csak egy valaki vánszorog oda hozzá, de nem azonnal, meg egy pasas kiszalad, hogy legalább a rendszámot még hátulról lássa. De hogy ott van egy rakás ember és nem ugranak azonnal segíteni, az sírnivaló.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!