Megvan a döntés – ekkor térhet vissza az Uber Budapestre

2024. április 17. 06:32

Nyolc év magyarországi kihagyás után tér vissza a világhírű szolgáltató a fővárosba.

2024. április 17. 06:32
Uber Drivers Win Supreme Court Appeal To Be Considered Workers

Nyitókép: Matthew Horwood/Getty Images

Ahogy korábban megírtuk, a Budapesti Közlekedési Központ után a Nemzeti Közlekedési Hatóság is zöld utat adott az Ubernek a visszatérésre. A jóváhagyási folyamat ezzel hivatalosan is lezárult – írta meg a Portfolio.

Nyolc év kihagyás után, várhatóan a nyár elején már igénybe lehet venni majd a szolgáltatást. A cég közleménye szerint napok kérdése a sofőrök toborzása is megkezdődhet. A 

Kora nyári indulást céloztunk meg. Az engedély birtokában elsődleges feladatunk, hogy segítsük a sofőröket a platformhoz való csatlakozásban

 – mondta Kardos Esztert, az Uber magyarországi vezetője. Ígérete szerint a következő napokban a cég egy minden részletre kiterjedő, átfogó információs csomagot tesz majd hozzá az érdeklődő sofőrök számára, a megfelelő csatornákon. 

Azt megígérhetem, hogy az ajánlatunk versenyképes lesz. 

– tette hozzá Kardos Eszter.

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-77
2024. április 30. 18:49
🍓 ️ ­A­­ ­­­d­­ö­­­g­­­ö­­­s­­­ ­­­l­á­­­n­­­y­­­o­­k­ ­­­v­­­á­­r­­­n­­a­­k­­­ ­r­á­d­ 👉 𝗪­­­𝗪­­𝗪­.­­­𝗖­­­𝗨­𝗠𝟰­­.­­­𝗙­­­𝗨­𝗡
I feel the earth move under my feet
2024. április 17. 09:00
Az UBER versenyelőnye abból származik (másutt) hogy az alkalmi szolgáltatókra mentesülnek a "hivatásosokra" érvényes előirások alól. Egyedül autó és jogosítvány szükségeltetik. A magyar állam ravasz, mert nem a hivatásosok terheit csökkenti, hanem az UBER-esekét növeli. Ha ennek ellenére mégis szignifikánsan olcsóbb tud lenni az UBER-es, akkor ott valami nagy furmány van a háttérben..
stormy
2024. április 17. 08:24
nem szeretem a taxisokat mert a nagy részük hulladék ember. de az "uber" autókra és soförökre ugynaazok a szabályok legyenek kötelezőek.
Sztrovacsek
2024. április 17. 08:16
Na ugye.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!