Perintfalvi Rita szerint a magyar egy gyáva nemzet

2022. április 20. 16:22

A katolikus teológus kommentben fejtette ki tömör véleményét a magyarokról.

2022. április 20. 16:22
null

Korábban közöltük Perintfalvi Rita: Amikor a Húsvét csak egy kirakat!? című írását, amelyet a Facebookon tett közzé. Bejegyzésében a Hodász András iránti aggodalmának adott hangot a katolikus teológus.

A poszt alatt egy kommentelő a következő kérdést tette fel: „De nem lenne megoldás ennek a sok »pórul járt« papnak fellázadni? Együtt, összefogva? Egy embert befenyitenek, de ha 20-30 áll fel egyszerre, és beszél ezekről a dolgokról a médiának plusz a saját közösségének? Nem lehetne az megoldás?”

Perintfalvi, ugyancsak komment formájában, így reagált: „A szalámitaktikát alkalmzaták itt is, plusz az engedelmességi fogadalommal való visszaélést. És sokan gyávák, mert ez a nemzet egy gyáva nemzet.”

Nyitókép: YouTube

Összesen 153 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
paleopapi
2022. április 22. 22:46
Ha Ön olyan bátor,akkor jöjjön el hozzám kukoricát kapálni.Minden sor után ihat egy fröccsöt.(Mert magyar ember bort iszik)Egy sor kb 248 méter.2 sor után ebéd is jár.Babsólet.De ha vegán akkor spenótfőzelék.Viszont,ha olyan kurva bátor mint egy másik magyar se akkor párbajozzon Khadirovval.A nemzet hőse lehet,ha már mindenki más gyáva.Amúgy nekem van 2 lányom,akikért bármikor meghalnék.Magának kije-mije van?Hazátlan-lelketlen-internacionalista áruló.
airwolf
2022. április 21. 15:13
"Tisztelt" (nem is) Hölgyem Igaza van, ha nem lennénk gyávák, Ön már régen golyófogó lenne Ukrajnában.
Buta kán
2022. április 21. 14:03
Negyed század megbaszatlanságát hallottuk.
ujujuj
2022. április 21. 09:32
Azt a mindenit, de kifejezetten csúnya lett ez a nőszemély. Ezt teszi az emberrel az alkohol, a folyamatos gyűlölködés és a sátánimádás.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!