Videón minden, amit a szocialista vesztegetési ügyről tudni lehet

2022. március 04. 10:23

A parkolási korrupciós ügyben Horváth Csaba zuglói polgármester, Molnár Zsolt pártigazgató, Tóth Csaba parlamenti képviselő is érintett lehet a gyanú szerint – a Mediaworks Hírcentrum összefoglalója.

2022. március 04. 10:23
null

A háború árnyékában érthetően kisebb figyelmet kap a zuglói korrupciós botrány, amelyben a gyanú szerint több, még aktív és egy, már visszavonult szocialista politikus érintett lehet. A Fővárosi Közgyűlés múlt szerdai ülésén február 23-i már nem is tudott részt venni Horváth Csaba zuglói polgármester, hiszen házkutatást tartottak a lakásában. Kiderült, hogy Tóth Csaba, a XIV. kerület MSZP-s tótumfaktuma – aki időközben megbukott, hiszen az előválasztáson sem indult el végül – is benne lehet a „parkolási buliban”, ami persze nem meglepő, ismerve az ő tevékenységét. Az már váratlanabb hír volt, hogy állítólag Molnár Zsolt, a párt erős embere – aki jelenleg pártigazgató és budapesti elnök – is kaphatott a vesztegetési pénzből. A legújabb információk szerint pedig Baja Ferenc korábbi miniszter és az MSZP meghatározó figurája is korrumpálódhatott.

Úgy tűnik, a nyomozóknak azért sikerült eljutniuk a magas beosztású baloldali politikusokhoz, mert Fuzik Zsolt, a SIS Parking Kft. egyik vezetője – akit jelenleg költségvetési csalással gyanúsítanak – vádalkut kötött a hatóságokkal, legalábbis ez derül ki a Magyar Nemzet birtokába került tanúvallomásából. A baloldali politikusok természetesen tagadnak.

A Mediaworks Hírcentrum egy videós anyagban foglalta össze a történteket.

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
uttoro55
2022. március 06. 22:09
10 éve már Nokia doboz címmel ment egy hasonló szappanopera. Aztán volt ott száron elvitel meg minden és a végül a terhelő vallomásokat néhány év múlva visszavonták és hopp, eltűnt a Nokia doboz. Most ismét egy szokásos forgatókönyv legyártásának vagyunk tanúi, egyetlen bizonyíték nélkül, feltételes mód hegyeken keresztül próbálnak kiizzadni vmit. Ez arra jó, h. a gombák ismét elszörnyedjenek, de többre nem. Völner úrról nem lenne ilyen bonyolult feladat egy hasonló klippet összedobni. Esetleg azzal kellene próbálkozni.
Dezsőke
2022. március 04. 14:21
szerintem alaposabban kellene körülnézni.... biztosan horogra akadna egy-két szocialista...
fogas paduc
2022. március 04. 13:09
" Mert az Orbán lopik!"
Pink Darth Vader
2022. március 04. 12:51
Van más is ami a vádak mellett szól, mint egy köztörvényes vallomása? Mármint a padon kívül. Nem állítom, hogy nem gyanús az ügy, de ez így még nagyon kevés.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!