Hont noÁrnak: Te a Kunhalmi-projekt ideológusa vagy

2022. március 14. 07:55

„Ha az az ajtó nyitva van, akkor is neki kell rohanni” – idézte fel az újságíró az mszp-s képviselő MTVA-székházban nyújtott alakítását.

2022. március 14. 07:55
null

Az ATV Öt című műsorának péntek esti adásában többek között a köztársaságielnök-választás is téma volt. „Agyalágyult!” – így nevezte Molnár Áron azt a politikai aktort, aki „megfúrta” Iványi Gábor nevezését. A beszédek kapcsán a színész megjegyezte, hogy Róna Péter beszédére ő „már holnap sem fog emlékezni”.

Te a Kunhalmi-projektnek vagy az ideológusa

– fejtette ki a gondolkodásbeli különbséget kettejük között Hont András, majd kiegészítette: „Ha az az ajtó nyitva van, akkor is neki kell rohanni, én meg azt gondolom, hogy meg kéne nézni, hogy az egyáltalán nyílik-e”.

Ceglédi: Márki-Zay egy politikai analfabéta

Amint arról korábban beszámoltunk, Márki-Zay Péter a napokban lengette be, hogy új pártot alapítana, ami Gémesi György Új Kezdetére, és Pálinkás József Új Világ Néppártjára építene. A kérdés kapcsán Ceglédi Zoltán először nevetésben tört ki, majd azt felelte, hogy Márki-Zay

e tekintetben egy politikai analfabéta”.

Indoklása szerint Márki-Zaynak ezt a bejelentését vagy két évvel korábban kellett volna megtennie, vagy két hónappal később.

Nyitókép: YouTube

Összesen 67 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Péterpéter
2022. március 14. 15:56
Noár sötétebb mint az éjszaka (noire).
Lajoss
2022. március 14. 11:15
Hontbandi..lassan hülyébb a prosti srácoknál is..
Hoked_ly
2022. március 14. 10:33
A csepűrágó ripacs, tényező valahol?
zuriktodor
2022. március 14. 10:22
Na most akkor végre mindenki számára kiderült, hogy ez a tébolyult fejű NOÁR vagy mi mennyire ostoba. Hozzá sem tudott szólni semmihez. Gyakorlatilag ő nem véleményvezér, hanem csak egy megvezetett buta kisfiú, akinek fogalma sincsen a politikáról.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!