Egy rokkantnyugdíjas néni számonkérte Márki-Zay Pétert

2022. február 04. 20:28

A videón látszik, hogy egy rokkantnyugdíjas asszony motoros mopeddel hajt Márki-Zay Péter felé, majd kétszer is állon legyinti.

2022. február 04. 20:28
null

Utcafórumot tartott dr. Szabó Ervin országgyűlési képviselőjelölt és Márki-Zay Péter, a baloldal miniszterelnök-jelöltje. A hódmezővásárhelyi polgármester látogatása ezúttal sem volt botránytól mentes. Legutóbb csak hangos bekiabálások voltak, most egy tolószékkel közlekedő nyugdíjas hölgy ütötte (vagy inkább legyintette) állon a politikust – számolt be az Oroscafé.

Az említett hölgy a videó végén, 1.55 másodpercnél tűnik fel. 

Márki-Zay Péter a múlt hónapban tett nagy botrányt kavaró kijelentést, melyben a „fogyatékos” szót negatív kontextusban használta (a kijelentéséért pedig később sem kért bocsánatot).

A feldühödött hölgy ez ellen tett kifogást keresetlen szavak kíséretében.

Azóta a kijelentés kapcsán petíciót is indított a Citizen GO nevű szervezet, mely a fogyatékkal élő emberek és szervezeteik támogatására szólított fel. A Citizen GO szerint mindenkinek tiszteletben kell tartania a fogyatékkal élők méltóságát.

 

*

Fotó: YouTube

 

Összesen 412 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2022. február 06. 17:49
Tökéletes fideszes előadás! Mindenre képesek,ebből is látszik.Holnap egy vak embert visznek oda,hogy húzza meg az MZP haját..Undorító állampárt!
Ildikó99
2022. február 06. 12:46
Mandiner Vezetőnek írok most, Nem értem a csúnya beszédet a kemény balosokat miért engedi felszólalni? Közbe aki csak tényeket sorol fel pl én írok Németországról azt máris kipirosozza
Vikijo
2022. február 06. 11:45
Azt hogy sérteget mindenkit, simán meg lehetne bocsájtani neki azzal hogy tapasztalatlan zöldfülű politikus palánta, azonban nem ez a probléma vele hanem az, hogy tisztán hozza a PC ideológiát ami teljes letámadás módban van a nyugati világban, rosszabb mint ha maga Soros lenne a jelölt. Azt nem vesszük észre már tizenkét éve a baloldalon, hogy keletebbre ez vesztes stratégia mert ebben a mélyszegénységben az embereknek van úgy is elég gondjuk mint hogy az extraliberális irányzatokkal foglalkozzanak. A nyugati gazdag országokban a gazdagság azt eredményezi hogy a közösségek maguk ellen fordulnak azért, hogy történjen valami érdekes.
Dezsőke
2022. február 06. 11:27
Ragadvány nevek: KÖPŐS PETI FÜTTYŐS GYURI REPÜLŐS GIZI satöbbi
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!