Századvég: Márki-Zay politikáját Soros György és a globalista erők érdekeinek kiszolgálása határozza meg

2022. január 08. 07:56

A Századvég szerint többek között a bevándorlás és az LMBTQ-lobbi nyílt támogatásában, valamint a rezsicsökkentés elleni harcban is tetten érhető a Márki-Zay Péter és Soros György közti egyetértés.

2022. január 08. 07:56
null

A Századvég friss elemzése szerint kijelenthető, hogy az a politika, amit Márki-Zay képvisel, Soros György és a nemzetközi globalista erők érdekeit kívánja szolgálni. A bevándorlás és az LMBTQ-lobbi nyílt támogatása, a rezsicsökkentés elleni harc, valamint a minimálbér eltörlésének kívánalma mind meghatározott célt szolgálnak – a nemzetközi baloldali hálózat politikai és pénzügyi támogatásának megszerzését – írják. 

Emlékeztetnek, hogy Márki-Zay Péter már korábban is több alkalommal hangot adott bevándorláspárti álláspontjának, példaként említve 2018-as megszólalását:

az a fontos, hogy egy befogadó, szeretetteljes társadalom legyünk”.

2019-ben ezt egy még határozottabb állásfoglalás követte, melyben már úgy fogalmazott, hogy „összességében inkább pozitív, mint negatív hatást gyakorolt a nagyszámú, egy időben történő bevándorlás egy adott térség gazdasági fejlődésére”. 

A Századvég azt is írja: a balliberális fősodorhoz igazodó kommunikáció, valamint a Soros György melletti nyílt kiállás tudatos stratégia mentén szerveződött. Ennek fényében Márki-Zay Péter is igénybe vette a „hazai baloldalon már szokássá vált” brüsszeli körutak politikai eszközét, annak érdekében, hogy a nemzetközi baloldali hálózat vezető szereplőivel tárgyalhasson. Így találkozott többek között Verá Jourovával, Manfred Weberrel, Donald Tuskkal – akik rendszeresen támadják és kritizálják Magyarországot. 

A Századveg teljes írását ide kattintva olvashatja el.

Nyitókép: AFP / Kisbenedek Attila

Összesen 69 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
confitür
2022. január 09. 07:39
Aki még mindig nem tudja,hogy Márki Zay Soros György ügynöke, az egy sült bolond.
szetszort
2022. január 09. 00:06
New York Post Billionaire George Soros will play a critical role in funneling millions into the Aspen Institute's information suppression project. the hypocrisy of media manipulators, censors who claim to fight misinformation By Christine Rosen December 14, 2021 10:13pm Updated
zenebono
2022. január 08. 11:49
Ez a poszt egy szánalmas próbálkozás. Bőven van az ellenzéknél probléma, azzal kellene foglalkozni. Így csak ellődözitek a készletet és nem jut a fajsúlyos esetekre. Tudnotok kell hol kell megállni. Mondanak majd ők ennél sokkal felháborítóbbakat, tartogassátok arra a töltényeket.
Dezsőke
2022. január 08. 11:41
régebben azt mondtunk áruló, azokra, akik a nemzet érdekei főlé helyezték az idegen hatalmak érdekeit, nem tudom, ma hogy mondjuk???
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!