Egészségügyi szakdolgozók is támogatják a hétfői pedagógussztrájkot

2022. január 30. 11:31

Az Emmi szerint nem törvényes sztrájkot támogatja a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara.

2022. január 30. 11:31
null

A Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara (MESZK) szolidaritásáról biztosítja a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezetét és a Pedagógusok Szakszervezetét, támogatja a 2022. január 31-re szervezett kétórás időtartamú sztrájk meghirdetésében megfogalmazott célokat és követeléseket – írta közleményében a MESZK. 

Számos egészségügyi végzettségű tagtársunk végez oktatói tevékenységet az egészségügyi és szociális szakképzésben,

így maximálisan ismerjük és átérezzük helyzetüket!

 – indokolták meg a támogatásukat.

Kapcsolódó

Megtartják a hétfői figyelmeztető sztrájkot a tanárok
Az Emmi szerint nem lehet törvényes a hétfőre tervezett sztrájk. Bővebben is érdekel...

Az Emmi szerint nem lehet törvényes a hétfőre tervezett sztrájk.

Nyitókép: MTI/Filep István

Összesen 80 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
brekker
2022. január 31. 22:53
Ilyenekkel etetik a gyerekeinket.
brekker
2022. január 31. 22:46
Ady költővé válásában Párizs az alapélmény (1904 és 1911 között hétszer járt a költő e városban). A szűkös, provinciális magyar állapotokból a „világ fővárosába” való kerülés döntő változásokat hozott szellemi, eszmei nézetrendszerében. A korábban csak megérzett, sejtett igazságok bizonyítást nyertek számára. Haladás, fejlődés, valódi polgári értékek, élénk és színvonalas szellemi élet, magas szintű kultúra, művészet – mindezeket megtalálta a költő Párizsban úgy is, ha első útja során még problémát jelentett számára a francia nyelv ismeretének hiánya.
brekker
2022. január 31. 22:34
Orvosi kartelleket fel kell oszlatni, szabad gyógyítást! Ugyanígy beszüntetni a félművelt tanárok diktatúráját! Szabad orvosválasztást, szabad tanárválasztást, adóból levonható pénzből!
brekker
2022. január 31. 22:28
Meg kéne szüntetni a kötelező néphülyítés közoktatást, és a népegészségügy rontó kötelező egészségbiztosítást! A kötelező nemzetrontó protokolljaikkal együtt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!