Márki-Zay büszke VV Zsolti és Karácsony támogatására, reméli, Gyurcsány is mellé áll, Jézust pedig baloldalinak tartja

2021. október 10. 16:23

A főpolgármestert államférfinak tartja, mert visszalépett a javára, de hálás az őt reklámozó vloggereknek is Márki-Zay Péter.

2021. október 10. 16:23
null

Márki-Zay Péter szerint Karácsony Gergely államférfi, amiért visszalépett az előválasztás második fordulója előtt a javára – mondta a hódmezővásárhelyi polgármester szombaton a Madách téren tartott választási nagygyűlésén. Márki-Zay szerint, ha ma lenne választás, akkor megverné Orbán Viktort. Ez ellentmond annak, hogy az előtte felszólaló Hadházy Ákos arról beszélt, „ne tévesszük meg magunkat, jelenleg nem áll nyerésre az ellenzék”.

Márki-Zay büszke Szél Bernadett és Karácsony Gergely támogatására, reméli, hogy Gyurcsány Ferenc is be fog állni mögé. Márki-Zay megköszönte Gulyás Márton, Juhász Péter és VV Zsolti támogatását is.

A hódmezővásárhelyi polgármester szerint Jézus is baloldali ember volt,

a nemzetet pedig csak a szeretet fogja összekötni. Ez a rezsim megosztottságot eszik és széthúzást iszik – mondja a politikus, aki szerint inkább össze kellene fogni.

Szerinte most van remény a valódi változásra. Ezért kér mindenkit, menjen el szavazni, és minél több embert győzzön meg erről. A külföldön élő magyarokat és a határon túliakat is szavazásra buzdítja a politikus, hogy „olyan ország legyen Magyarország, ahonnan nem menekülni kell, hanem érdemes hazajönni”.

Márki-Zay a beszéde végén felhívta Karácsonyt a színpadra, magasba emelte a kezét, majd megtapsolták magukat és a nagygyűlésen résztvevőket.

Nyitókép: Facebook

Összesen 197 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
BobbyBacsi
2021. október 11. 09:28
Azért azt megnézném hogy a Böszme az asszony ellen voksol.Ez a Marky egy igazi félnótás
balbako_
2021. október 11. 09:18
VV Zsolti szinttű politikus.
Rocktoberi
2021. október 11. 09:09
Jézus annyira volt baloldali mint Sztálin szent. Tömeggyilkos lett volna Jézus?
Rocktoberi
2021. október 11. 09:04
Nemsokára Gyurcsány is beáll mögéd és úgy seggberak, hogy arról kódulsz, idióta. Vagy Klárika ül rá a pofádra a gigantikus kufferjével. Neked a továbbiakban már nem osztanak lapot, szerencsétlen.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!