Hadházy szerint megfenyegette őt egy ellenzéki politikus

2021. június 30. 19:37

Állítása szerint nem fél, de nagyon undorodik.

2021. június 30. 19:37
null

„Ha jól értem a híreket, tegnap valaki konkrétan megfenyegetett engem, hogy majd a múltamból előásott sötét dolgokkal jól lejárat, ha nem lépek vissza az előválasztáson” – fogalmazott legfrissebb bejegyzésében Hadházy Ákos. Nem nehéz kitalálni, hogy az előválasztáson Zuglóban induló politikus kire gondolt, hiszen ellenfele, Tóth Csaba kedden újságíróknak arról beszélt, hogy Hadházy múltjából is előkerülhet valami kompromittáló dolog.

A két politikus viszonya akkor mérgesedett el, amikor kiderült, hogy

aki mögé egyébként még a DK is beállt. Tóth eleinte azt sérelmezte, hogy az ellenzéki pártok megsértették a saját maguk által összeállított előválasztási etikai kódexet, és etikai vizsgálatot kezdeményezett, majd hozzátette, hogy a zuglói konfliktus szétverheti a törékeny ellenzéki összefogást.

Az etikai kódex megsértését Hadházy is emlegette, igaz egészen más okból. A két politikus és támogatóik között mindenesetre végül kitört a háború, amely azóta sem csitul.

és valószínűleg lesz is sok minden az előválasztásig.

Tóth mindenesetre kedden arra utalt, hogy Hadházy múltjából előkerülhet valami, bár azt állította, nem tud semmi konkrétumot. „Mindenki múltjában lehetnek sötét foltok” – fogalmazott sejtelmesen az MSZP-s. Tóth Csaba elárulta azt is, ha leülnek vitázni ellenfelével, Hadházyval kapcsolatos szekszárdi ügyeket is fel fog hozni.

Hadházy nem fél, undorodik

„Ez engem a saját szempontomból nem érdekel, soha nem féltem, akkor sem, amikor a Fidesz fenyegetett. Más szempontból viszont a dolog vérfagyasztóan ijesztő: vajon kiket és mivel fenyegetett még meg ez az ember az ellenzékiek közül az elmúlt hetekben? Kiről mit tud és mire használja ezt a tudást az elmúlt években? Milyen befolyása van ezeknek az erőknek az ellenzékben?” – fogalmazott posztjában Hadházy, hozzátéve:

Összesen 120 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pipas 3
2021. július 01. 15:15
Valld be hogy befostál közmunkás! A saját sírodat is közmunkával ásod, karigeri behódólt és nem lett elásva! ..... pedig ott Zuglóban tünt már el képviselő! Nem te ástad el?
betamás89
2021. július 01. 11:35
az ellenzéki helyzet fokozódik
balsors
2021. július 01. 11:10
A senkik harca.
Fekete85
2021. július 01. 10:38
Egyértelmű hogy Hadházytvkell támogatni. Az ilyen Tóth Csabák vagy Orbán rabló csürhéje, mindegy
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!