Leszbikus lelkészpárról szól a DW Magyar legújabb videója

2021. május 08. 12:26

Egy német falu protestáns gyülekezetét vezeti a házaspár.

2021. május 08. 12:26
null

A Deutsche Welle Magyar YouTube-csatornájára feltöltött videóban egy németországi leszbikus lelkészpárral ismerkedhetünk meg.

A házaspár egy német falu protestáns gyülekezetét vezeti, és a karantén alatt a YouTube-on is rendkívüli népszerűségre tettek szert – olvasható a videó leírásában. Ellen és Stefanie a műsorukban nyíltan beszélnek párkapcsolatukról, amire több ezren kíváncsiak a világhálón. A DW Magyar leírása szerint a helyiek elfogadják őket, sőt sokan járnak templomba miattuk.

A videó egyik jelenetében egy spermatárolóval utaznak, ugyanis gyereket is vállalnak.

Összesen 178 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tibesz26
2021. május 10. 12:18
ezk igazi lbmbtq s rohadék szemétládák az ilyenektől felfordul a gyomrom mi magyarok egy rendes családot kell képiselnünk nem pedig eszt a sátánista undoritó szörnyüséget magyarország a rendes családok mellett van (férfi nő és gyremekÜ és a mellett is marad és ezt a meleg propagandát el kell pusztitani
Frakk a macskák réme
2021. május 10. 09:06
Végre megtudtam a GECIPUTTONY/GECILÁDA szó jelentését!
luisbathhelena
2021. május 09. 17:32
Enyhén szólva nem vagyok oda Ferenc pápáért de amit az utóbbi 20 évben a csinálnak a ny európai protestáns egyházak képviselői az túlmegy a hányingeren
Burmin
2021. május 09. 17:30
Nem lehet hogy a randább az mégis csak férfi de hormonkezelésre jár...Nagy az Isten állatkertje...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!