SZFE: gyertyákkal búcsúztatták az Ódry Színpadot

2021. február 07. 16:51

Zsámbéki Gábor rendező, az SZFE korábbi tanárának javaslatára virágokat és mécseseket vittek a Vas utcába az Ódry Színpad korábbi épületéhez.

2021. február 07. 16:51
null

A mai nap apropóját az adta, hogy 1959. február 19-én volt az első bemutató a legendássá vált előadóhelyen Szinetár Miklós rendezésében.

„Most az Ódry Színpad feliratának leszedése miatt az évforduló előtt lesz a búcsú azaz jelképes temetés. Bárki csatlakozhat a Covid-szabályok és a gyülekezési tilalom figyelembe vételével, egész nap” – írták a rendezvényről, ahol Pikó András józsefvárosi polgármester is tiszteletét tette délelőtt. Mint arról korábban beszámoltunk, Józsefváros polgármestere az új SZFE-ben vállalt szerep miatt visszavonatná Szarka Gábor „Józsefvárosi Becsületkereszt” kitüntetését, melyet tíz évvel ezelőtt a Nemzeti Közszolgálati Egyetem létrejöttében játszott érdemei miatt szavazott meg a képviselő-testület.

Fotó: MTVA/Bizományosi: Róka László

Összesen 80 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
olajfa1
2021. február 08. 10:01
Mi van "SZFE"... A LOPOTT HOLMIT VISSZA KELLETT SZOLGÁLTATNOTOK?... Nahááááát! "micsoda diktatúra van itt"...
szodabár
2021. február 08. 08:56
a napi ötmilliós rezsivel és szarpucolással kellene inkább foglalkozni Azt mi fizetjük, ripacsok?
Vakfolt
2021. február 08. 07:34
Magányosak így a nyeregben, mióta megdöglött a ló.
kortárs
2021. február 07. 23:08
Ezek a zsámbékik rasszisták, kirekesztők, prolik! Eltakarodhatnának már a hazájukba!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!