A Jobbik tévéjében butázta a magyarokat Pörzse Sándor és Havas Henrik

2021. február 25. 08:04

A két újságíró a az N1TV február 19-i adásában butának és parasztnak nevezte a magyarságot.

2021. február 25. 08:04
null

„Ennyiszer becsapni egy népet, mint ahányszor a magyart becsapták, nem lehet, csak akkor, ha buta. Nem tudok mást mondani” – mondta Pörzse Sándor az N1TV műsorában, az ominózus okfejtés a 20. percnél kezdődik. Mint mondta, sokáig azt hitte, hogy a magyar a kiválasztott nép, de aztán a választások „megvilágosították”.

A magyar az buta”

– mondta egyetértésben Havas Henrik, majd azt fejtegette, hogy Trianon után kizárólag a parasztok és a zsellérek maradtak Magyarországon, akiket „lepofoz a földesúr, az intéző, a csendőr”. 

 – tette hozzá Havas Henrik.

Az eszmecserét kiszúró Vasárnap.hu hozzáteszi: Pörzse Sándor az Echo TV-n gyártott régebben műsorokat, majd Magyar Gárda-alapító és jobbikos országgyűlési képviselő lett, valamint a Jobbikhoz kötődő radikális lap, a Barikád főszerkesztőjeként is dolgozott.

Nyitókép: YouTube

Összesen 113 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vidėken újrakezdő
2021. február 26. 08:11
Ez a Pörzse úgy járkált Vonával, mintha összenőttek volna. Persze, akkor még nem volt megvilágosodva.
Türelem
2021. február 25. 21:09
Pörzse.....vannak ilyen gojok, akik tehetségtelenek, s kapaszkodnak a zsidó értelmiségbe. Próbálják feledtetni tegnapi bunkóságukat, de Orbán ellen még használható lábtörlők......
tothpal
2021. február 25. 20:21
Pörzse sohasem volt normális, most miért lett volna az? Újságíró!
simonvitéz
2021. február 25. 18:15
"Sokáig azt hitte, a magyar a kiválasztott nép. " Ebbol az egy mondatból is látszik, honnan jött Pörzse. Nincs ilyen, hogy kiválasztott nép! Pontosabban valamire minden nép " ki van választva". A magyar speciel a gyógyításra,illetve az ingyenkegyelem adására.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!