Vona: A Jobbik ilyen képet nem rakhat fel!

2021. január 12. 22:30

„Ez egy utolsó proli uszítás, ami Trump és a NER visszataszítóságát egy feszülettel kívánja demonstrálni. Ez vállalhatatlan” – szögezte le közösségi oldalán Vona Gábor a Jobbik keddi bejegyzésére reagálva.

2021. január 12. 22:30
null

Mint arról korábban beszámoltunk, egy feltehetőleg baloldali nyugdíjast ábrázolt „Orbán híveként” a Facebook-oldalán a Jobbik. A nagy visszhangot kiváltó posztot azonban eltávolítani kényszerült a párt, amely keddre újabb alkotással örvendeztette meg a nagyérdeműt.

„Korrektúrázott” bejegyzésében már többek között arról értekezett a párt, hogy szerintük a valóságban a „Trump-sámánok” (...) „a békemenetnek csúfolt tömeghőbörgésen bemutatkozó megvezetett Orbán-hívőkre hasonlítanak, akik feltehetően 2022-ben – Orbán bukása után – ugyanúgy törnének be a Parlamentbe, mint az amerikai populista cimbora felhecceltjei” (a Jobbik által a bejegyzéshez csatolt képet cikkünk tetején tekintheti meg – a szerk.).

A keresztek felhasználása azonban már Vona Gábor szerint is vállalhatatlan

A Jobbik ezutóbbi húzása azonban már a párt korábbi elnökének, Vona Gábornak is láthatóan sok volt, aki tőle szokatlanul, éles hangvételű Facebook-posztban fejezte ki ellenérzését.

Mint fogalmazott:

– írta a párt volt elnöke, aki a poszt alatt még „kommentháborúba” is bonyolódott egyik kommentelőjével, a szintén jobbikos Szotyori-Lázár Zoltánnal.

Vona: Ez vállalhatatlan

Szotyori szerint ugyanis a Jobbik bejegyzése „bár eléggé szerencsétlenre sikerült – nyilvánvalóan nem keresztényellenes üzenet, hanem arra kíván rámutatni, hogy mind Orbán, mind Trump hívei a kereszténységre hivatkozva a legdurvábban szeretettelen és kirekesztő politikát folytatnak. Tehát csak a jelképek szintjén keresztények, a cselekedetek szintjén nem”.

Vona Gábor ezzel azonban közel sem értett egyet. A következőket írta:

– szögezte le válaszában Vona Gábor.

Vona Gábor fent idézett kommentjét az alábbiakban tekintheti meg:

Íme a komment-háború egy részlete, melyen Vona Gábor is megnyilvánul.<br>Fotó: Facebook
Íme a komment-háború egy részlete, melyen Vona Gábor is megnyilvánul.
Fotó: Facebook

Címlapkép: Facebook 

Összesen 79 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
DrPepper
2021. január 14. 12:22
A "Jobbik" logójából a kettős keresztet sürgősen el kell távolítani.
rókabácsi
2021. január 13. 18:32
a pocsolyában a helyük!
B_kanya
2021. január 13. 10:41
Vona cicának - pozitív és főleg negatív érdemei elismerése mellett - ebben speciel igaza van. Pont.
SwordFish
2021. január 13. 10:10
A Jobbik gúnyneve retrósok már évek óta, ugyanis retrókommunisták lettek, kádári nosztalgiával, a volt MSZP szavazók pártja. Ezt már Csurka István is megmondta. Mostanában Bayer Zsolt nevezte retrós kommunistáknak a jobbikosokat, Bayer úr a fején találta a szöget. Most Vona mondja, hogy már balról előzik Gyurcsányékat. Szerintem ha 2022-ben bukik a moslékellenzék, a Jobbik át fogja venni a DK helyét. Gyurcsányék vállalhatatlanok lesznek, de a Jobbik még mindig egy kaméleonpárt, amiben el tudnak rejtőzni a retrókommunisták. A Jobbik és a Momentum fogja leváltani a DK-t és az MSZP-t, kicserélik a kuplerájban a madámokat, a Gyurcsány családot Jakab Péterék fogják váltani, Szabó Tímeáékat pedig Fegyőrék és Hadházyiék. Karácsony Gergely pedig a Jobbik és a Momentum főpolgármesterjelöltje lesz 2024-ben. A Jobbik a Medián szerint már most a legnépszerűbb moslékellenzéki párt, mert ők a vidéki moslékellenzéki tábort hozzák az összefosásnak, amire a többi libsi párt már képtelen. Nem volt véletlen, hogy Szerencsen Bírót indították jelöltként, és nem véletlen Márki-Zay erősödése sem, mint közös miniszterelnökjelölt, a Jobbikhoz köthető Kossuth körökkel, ami mögött Tuareg áll. 2022 után a Jobbik lesz a moslékellenzék vezető ereje.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!