Vizsgálóbizottság felállítását kezdeményezi a Fidesz a BKV-s kamutender kivizsgálására

2020. december 15. 10:38

A Fidesz Budapest Facebookon jelentette be a folyamat megindítását.

2020. december 15. 10:38
null

A Mandiner többször is szemlézte már a tender furcsábbnál furcsább fejleményeit.

Először egy hónappal ezelőtt, november 19-én írtunk levelet Karácsony Gergelynek a BKV kamucégbotrány miatt” – írja a Fidesz Budapest a közösségi oldalon. Hozzáteszik: „Legutóbb pedig a múlt héten tettünk fel számos kérdést neki, például olyanokat: ki döntötte el, hogy a Leisztinger Tamáshoz közeli offshore hátterű kamucéggel kell szerződést kötni? Ki viseli ezért a felelősséget? És mikor akarják kivizsgálni a botrányos eljárást? A főpolgármester és a városháza azonban csak hallgat az ügyben. Ezért most vizsgálóbizottság összehívását kezdeményezzük. A főpolgármester jöjjön elő a színfalak mögül, és végre derüljön ki az igazság!” – írja a Fidesz Budapest.

Íme a hivatalos előterjesztés:

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ThunderDan
2020. december 15. 20:29
Ezúttal is hadd köszönjük meg az összes Momentum-, LMP- és főleg ún. Jobbik-szavazónak, hogy sikerült Budapesten RESTAURÁLNIUK a 2000-es évek MSZP-SZDSZ-ét...
AKissLaci
2020. december 15. 13:53
A vizsgálóbizottságok nagyon érdekesek. Egy csomó ember vizsgálódik, felveszi a pénzt a bizottsági tagságáért - aztán kurvára nem történik semmi! Egy ennyire egyértelmű helyzetben, mi a retket kell bizottságozni?! Van egy tényállás https://buntetojog.info/kulonos-resz/btk-290-%C2%A7-vesztegetes/ valaki befogadta ezt a tök kamu tendert, valaki meg győztesnek nyilvánította. Amikor ezek a szerencsétlenek három év börtönnel lesznek fenyegetve, rögtön elkezdenek énekelni. (Ha nem, akkor meg hadd menjenek!) Ha énekelnek, akkor meg nyilvánvaló lesz, amit meg mindenki amúgy is tud. ... és akkor meg menjenek a főnökeik a sittre, konkrétan a jelenlegi budapesti városvezetés! Nem olyan bonyolult ez. Faszom a bizottságokba!
Závecz. Szájer -500 000 fideszes
2020. december 15. 13:01
Inkább kapjátok ki a pedofilokat a fideszből.
gyaloggos
2020. december 15. 12:42
DG, GYÉB, Tüttő, Gyurcsányék, meg az ÖSSZEVISSZASÁG kussol az ügyben, úgy zusamman! NAHÁT nahát és hm....?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!