Új feladatot kapott Lázár János

2020. december 30. 17:02

A politikust telefonon hívta fel Orbán Viktor, a cél a dél-alföldi turizmusfejlesztés felgyorsítása.

2020. december 30. 17:02
null

Kormánybiztosnak nevezték ki Lázár János fideszes országgyűlési képviselőt – írta meg az Index. Hozzátették: Lázárt a miniszterelnök hívta fel telefonon, aki arra kérte, hogy segítsen a makóiaknak a turizmusfejlesztésben – mondta Lázár János a Rádió 7-nek adott interjúban.

Az Index megírta: a kormány szerint a magyar gazdaság újraindításához szükség van a turizmus fejlesztésére, és ebben a Dél-Alföldi régiónak döntő szerepet szánnak. „2015-ben született az első kormányhatározat, 5 évvel ezelőtt, most jutottunk el oda, hogy konkrét lépéseket kell tenni, ha azt akarjuk, hogy a következő két esztendőben megvalósuljon a beruházás” – hívta fel a figyelmet a politikus. Hozzátette: mivel 5 évig nem történt egy kapavágás sem, a miniszterelnök azt várja tőle, hogy felgyorsítsa a folyamatot. Ehhez, mint fogalmazott, első dolga az lesz, hogy kilencmilliárd forintot szerezzen Makó városának, amennyiben ugyanis ez megvan, néhány hónapon belül elkezdhetőek a munkálatok.

Az Index közölte: a fürdő mellett egy 120-130 szobás szálloda is fog épülni, amihez szintén kilencmilliárd forintra van szükség. Ezt a beruházást is Lázár Jánosnak kell koordinálni.

(Index, Facebook)

Fotó: MTI

Összesen 65 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Aerion
2021. január 01. 13:34
Lázár Jánost alkalmasnak tartom miniszterelnöknek. Gyakorlatilag az egyetlen ember, aki erre a patáson kívül jelenleg alkalmas.
Türelem
2020. december 31. 12:50
Az MSZP-SZDSZ tandem közpénzleosztási technikáját a Fidesz hosszú évek óta nem tudta utolérni. A Fidesz kormányzások idején a közpénzekből valahogy mindig több pénz marad az állampolgárok zsebében. A balliberális kormányzások gyakorlata is azt mutatta, hogy pártpolitikai preferenciák révén álltt össze a kedvezményezett régiók, települések listája. Nemzetközi elemzések szerint Magyarországon 21-ben dinamikus gazdasági növekedés várható, ami bizonyára pozitív hatással lesz a turizmusra is. Tehát fejleszteni kell. Orbán Viktor helyében Lázárt nem erre a posztra jelöltem volna, hanem felkértem volna egy 22-es választási stratégia kidolgozására, holnapi beindítására. Orbán Viktornak az álmos, unalmas politikusait le kell cserélnie impulzív, ütésálló, koncepciózus harcosokra. A túloldalon már a nehéztüzérség lövi a Fidesz állásait. Döbbenetes volt az a profizmus, amit a Klubrádióban Bolgár Gyuriék hétfőn, kedden, szerdán nyújtottak. Három napba sűrítve végig vették azokat a témákat, amelyekkel a szavazókat a kormány ellen lehet hangolni. A teljes korfát tekintve. Orbán elleni "oltásban" részesültek a gimnazistáktól a nyolcvan évesekig, s tényleg oktatni való színvonalon. A Paláver napok óta csak győzelmi zenét játszik....amit senki sem hallgat. A Karc FM hallgatói tábora a hetven és nyolcvan közötti korosztályból kerül ki, s ennek a korosztálynak szerkeszti a kemény zenét Lentulai..... döbbenetes a Fidesz média dilettantizmusa.
káli
2020. december 31. 11:14
A feladat, lopjunk még tízmilliárd a közösből! DDD
masikhozzaszolo
2020. december 31. 09:15
Sajnos ez van. Makó mint látom, a valasztas.hu-n Fideszes. Nem tudják-tudták megoldani a turizmus fejlesztést, korábban is a Fidesz volt. Próbálnak fejlesztéssel a választók kedvében járni. Megint azt hiszi a Fidesz, hogy a munka eredménye meggyőzi a választót. 2002 bizonyítja, hogy nem. Orbitális média beruházás-elnyomás kell, anélkül nem megy. Abba kell a pénzt ölni, nem a turizmusba. Közösségi média lerohanás. A pestitv jó kezdeményezés. Prüszkölnek is miatta.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!