Imázsvideóban mutatkozik be Magyarország Ügyészsége

2020. október 30. 10:41

A videóban az ügyészi hivatás kihívásait és szépségeit mutatják be.

2020. október 30. 10:41
null

A társadalom szolgálata, szakmai tudás, hivatás és a sértettek védelme – ezekkel a szavakkal és a mindennapjaikból kiragadott életképekkel mutatják be az ügyészi hivatást, annak kihívásait és szépségeit.

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Highlander07
2020. október 30. 19:58
Inkább ezt mutassátok be, "kedves" ügyészség! https://pestisracok.hu/allitolagos-zaklato-uzenetek-miatt-kilencedik-honapja-tartjak-letartoztatasban-szoor-annat-a-civil-jogasz-bizottsag-volt-tagjat/ Mandi, erről miért nem írtok???
Xman
2020. október 30. 12:44
A balliberális oldal egyik legnagyobb hazugsága, hogy az ügyészség Fideszes. Polt Pétert ugyan annak mondják, de ha igazán az lenne, nem hagyta volna helyén az összes vezetőt, akik már alig várják az esetleges fordulatot. Vajon hogy fordulhatott elő, hogy egykori ügyészségi párttitkárok vezetői helyekre pottyantak és ott is maradtak egészen nyugdíjukig. És nyilván az sem véletlen, hogy ezen nyíltan balos emberkék gyerekei, vejei ugyancsak vezetői székbe szédültek. A legkritikusabb hely éppen a Fővárosi Főügyészség (itt van a legtöbb kommunista), élén annak vezetőjével, aki minden követ megmozgat, hogy ő legyen a legfőbb ügyész.
Fideath
2020. október 30. 12:15
Ezt kell tudni a Polt Péter-féle Ügyészségről: "Az elmúlt hat évben 119 feljelentést tettek a pártok és politikusok, amiből mindössze harminc esetben indult nyomozás, amiből tíz jelenleg is tart, de egy feljelentés sem jutott el a vádemelésig" https://444.hu/2020/10/28/119-feljelentest-tettek-a-politikusok-egy-sem-jutott-el-a-vademelesig?utm_source=mandiner&utm_medium=link&utm_campaign=mandiner_202010 "EGY FELJELENTÉS SEM JUTOTT EL A VÁDEMELÉSIG." "Kedves" fideszesek, most őszintén: Nem furcsa az hogy a magyar kormány ENNYIRE tiszta és becsületes? Nem furcsa hogy még Dániában is többet lopnak a politikusok mint Magyarországon? Sehol egy korrupciós ügy egyetlen prominens fideszes politikussal szemben, sehol egy vádemelés... mennyire életszerű ez? Emellett MINDEN korrupcióval foglalkozó nemzetközi szervezet (pl OLAF) felmérése szerint burjánzik a kormányzati korrupció Magyarországon, átlagember számára is Napnál világosabb korrupciós ügyek történnek (pl. Szíjjártó jachtozása) de Polt Péter valamiért sosem talál semmit. NEM FURCSA EZ????? Semmi összefüggést nem láttok Polt Péter fideszes múltja, és az ÖSSZES fideszes ellen indított feljelentés elutasítása között?
Berendel
2020. október 30. 11:41
Ügyészség? Ez az az intézmény, amelyik 2006-ban a békés, de a rendőrség által mégis összevert és bezsuppolt tüntetőkre százszámra kért előzetest?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!