Baranyi Krisztina nyerte a ferencvárosi előválasztást

2019. augusztus 16. 17:22

A LMP, a kétfarkúak és a Párbeszéd által támogatott független jelölt fölényesen nyerte a szavazást, amin a jogosultak mindössze négy százaléka vett részt.

2019. augusztus 16. 17:22

Baranyi Krisztina nyerte a ferencvárosi előválasztást – írja az Index. Baranyi a Kulcs a Városhoz, Kulcs a Közélethez Egyesület független polgármesterjelöltje. Az ő indulását támogatta az LMP, a Párbeszéd és a Magyar Kétfarkú Kutya Párt mellett a kerületet sokáig vezető Gegesy Ferenc is. Vele szemben a momentumos Jancsó Andrea állt, akivel tegnap Kunhalmi Ágnes is posztolt közös képet.

 A győztes Baranyi a szavazatok 72 százalékát szerezte meg, Jancsó 28 százalékot kapott. Az előválasztáson a jogosultak mindössze 4 százaléka vett részt. Jancsó nem vett részt az előválasztási eredményhirdetésen, az urnazárás után viszont a következőt írta a Facebookon:

„Akár én nyerem el a jelöltséget, akár Baranyi Krisztina, minden erőmmel azért fogok kampányolni, hogy a ferencvárosi ellenzék kisöpörje Bácskai János bandáját a kerületből. Együtt fogjuk megújítani a kerületet, együtt fogunk tisztességes gazdálkodást, tisztaságot, biztonságot, békét és nyugalmat teremteni.”

(Index)

Összesen 74 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zsolt75
2019. augusztus 16. 23:42
A maszopos jelöltet megverte a párbeszédes? Húbazmeg. Elvesztettem a fonalat.
Lami
2019. augusztus 16. 23:39
Ki a tököm ez a csaj?ez itt lakik a kerületben?mit csinált ez itt?
simonvitéz
2019. augusztus 16. 23:24
Tarlós óriási vereséget szenvedett!
Sulammit
2019. augusztus 16. 23:17
Krisztina! Csakhogy, ha nem akarod a mindennapjaidat a kerület, ill. az Ecseri megálló takarításával töltened, mint a múltkor, akkor bizony ki kell paterolnod onnan az évek óta ott lakó hajléktalanokat. Azt meg ugye nem teheti meg egy ellenzéki politikus, hogy a hajléktalanszállókba küldje a hajléktalanokat amikor a fűben is alhatnának.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!