Lázadás az LMP-ben az összefogás ellen

2018. március 08. 21:19

Ha tudom előre, hogy koordinálni kell más pártokkal, akkor nem indulok képviselőként – mondta az LMP politikusa.

2018. március 08. 21:19

Nem ért egyet azzal, hogy az LMP-nek egyeztetnie kellene az MSZP-Párbeszéddel vagy a Jobbikkal a koordinált jelöltállításról, ami szerinte egy rejtett összefogás – mondta Takács Lajos, az LMP jelöltje az Echo Tv-nek. 

Takács Lajos elmondta, hogy az LMP-nek van egy érvényben lévő kongresszusi határozata, mely szerint az LMP nem fog más pártokkal együttműködni.

Az én álláspontom az, hogy egy olyan politikai párttal, ami már egyszer csődbe vitte az országot nem szabad együttműködni – mondta.

Hozzátette: az LMP-nek van egy útja, melyet folytatni kell mindenféle bukott politikai párttól függetlenül. Takács Lajos kifejtette: az LMP-s jelöltek döntő többsége úgy gondolkozik, hogy nem akar együttműködni semmilyen más párttal sem. Véleménye szerint az LMP-nél pontosan azért lehet más a politika, mert egyedül kell a körzeteket megnyerni, nem más pártokkal összefogva.

 

Összesen 106 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Edvind Johnsson3.0
2018. március 09. 15:58
"Ha tudom előre, hogy koordinálni kell más pártokkal, akkor nem indulok képviselőként – mondta az LMP politikusa. " Ritka nagy barom te, mit képzelsz, tán te szartad a spanyol viaszt? Akkor mást indítanak helyetted, könnyen lecserélhető és helyesíthető vagy.
Türelem
2018. március 09. 15:35
Amíg az intelligens, felkészült,a többségi társadalom számára is elfogadható politikai vízióval rendelkező, megvásárolhatatlan Schiffer András vezette az LMP-t, Őt és az LMP-t tekintettem kormányzati alternatívának, Schiffert pedig az ország következő miniszterelnökének. S most mit látunk, a megvásárolható Szél eljátssza azt az esélyt, hogy talpon maradjon egy valódi kormányzati alternatívát képező párt, amely ha nem is fogja most megnyerni a választásokat, de 2022-ben erre nagy esélye lehet. Most az LMP ezt a történelmi esélyt játssza el, becsapva saját táborát is. Egy arctalan balliberális massza áprilisi veresége a szakadékba löki az LMP-t is. Amennyiben a fülkében majd a választók azt látják, hogy megtörténik a nagy összeborulás, a közös jelölt javára történő visszalépés, akkor sokan inkább a Fideszre szavaznak majd. Ezt baráti köröm is visszaigazolta.
Pinter68
2018. március 09. 15:12
Egy LMP-s politikus az Echo TV-ben a saját pártja ellen nyilatkozik? Az ilyenekre gondolhattak, amikor azt mondták, hogy a Fidesznek minden ellenzéki pártban vannak emberei?
szandi-mandi
2018. március 09. 15:04
Nyilván az okos LMP-sek most megkérdezik, hogy ha nem lépnek vissza (akármit is parancsol nekik a vezetőség), akkor mire számíthatnak más pártoktól cserébe?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!