Ellenzéki politikusok kijelentéseiből csinált plakátkiállítást a CÖF

2015. október 05. 11:30

Tizenkét plakátot állított ki a fővárosi Olimpia parknál a CÖF, melyek egyik oldalán ismert szocialista, DK-s és jobbikos politikusok arcképei és idézett szavai, míg másik oldalán gyülekező, kiabáló, köveket dobáló migránsok láthatók.

2015. október 05. 11:30

Plakátkiállítást nyitott a Civil Összefogás Fórum a (CÖF) a budapesti Olimpia parknál hétfőn. A tizenkét képen ellenzéki politikusoknak az illegális bevándorlással kapcsolatban tett kijelentéseit kívánják szembesíteni a valósággal – közölte Csizmadia László CÖF-alapító. A plakátokon ismert szocialista, DK-s és jobbikos politikusok arcképei és idézett szavai mellett a fotók másik felén gyülekező, kiabáló, köveket dobáló migránsok láthatók.

A Képviselői Irodaház közelében felállított köztéri plakátkiállítás megnyitóján Csizmadia László felidézte, hogy eddig – embercsempészek segítségével - már 300 ezer illegális bevándorló lépte át a magyar határt. Arra figyelmeztetett, hogy ha az európai vezetők nem cselekszenek időben, akkor a most ismert Európa el fog tűnni, belháborúk lehetnek és növekedhet a terrorveszély.

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
=nessuno=
2015. október 05. 21:19
Jaj de aggódtok Európáért...Ruszkibérenc ex-kommerek.
BőröndÖdön
2015. október 05. 15:57
Hányok a cöftől...
Pinter68
2015. október 05. 13:46
A CÖF majd azután plakátoljon szigorúan "civil" alapon persze, ha végre elszámolnak azzal, hogy ki pénzeli őket! Van itt elég a kormány seggét nyaló, közpénzből fenntartott agymosoda, nélkülük is. Persze, nyilván a Csizmadia meg a Fritz is úgy gondolja, hogy szapora nyelvcsapásokkal kell megszolgálniuk a baksist. Hiába, kemény az élet a kormány környékén. Több a nyelv, mint a segg.
Tintamin
2015. október 05. 13:30
Egyébként tényleg arra tarhálnak egy lavór közpénzt ezek a kivénhedt idióták, hogy gagyi plakátokkal nyalják körbe Viktort? Ide juttatta őket a rendszer, hogy vén fejjel ennyi eszük maradjon? Nem ugrott be nekik más, csak a plakátozás? Adhattak volna focira is, azt is szereti a Kedves Vezető.... Nagyon várom már a "békemenetet"-et, hogy az agyhalottak arcát is lássam..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!