„Megvették őket kilóra” – tájékoztató kampányt indít a CÖF

2024. március 14. 16:23

Az interneten és a plakátokon is igyekeznek lerántani a leplet a dollárbaloldalról.

2024. március 14. 16:23
Soros György

Nyitókép: Fabrice COFFRINI / AFP

„Megvették őket kilóra” címmel tájékoztató kampányt indít interneten és plakátokon a Civil Összefogás Fórum (CÖF) a dollárbaloldalról – közölte a szervezet az MTI-vel

Közleményükben úgy fogalmaztak, hogy „a dollárbaloldal eladta magát. Először tagadták, de kiderült, hogy a baloldal több milliárd forintnyi dollárt fogadott el Amerikából, Soros Györgyhöz köthető szervezetektől”.

„Így most már az is világos, hogy a DK vezette dollárbaloldal miért támogatja a háborút, az illegális migrációt és a genderpropagandát. 

Mert aki fizeti a zenészt, az rendeli a nótát”

– hangsúlyozták.

Ezt is ajánljuk a témában

 

„Birodalmi központ döntését nem tudjuk elfogadni”

Majd azzal folytatták, hogy közeleg március 15-e, a magyar szabadság ünnepe. „A márciusi ifjak azért harcoltak, küzdöttek, hogy szabadon dönthessünk saját ügyeinkről. Mint akkor, most is birodalmi központ döntését nem tudjuk elfogadni”.

A magyar szabadság ügye számunkra a legfontosabb közügy. 

A szellemi honvédők és támogatóink véleményformálását kívánjuk tájékoztató kampányunkkal közvetíteni” – tájékoztatott a CÖF-CÖKA vezetősége.

A szervezet vonatkozó bejegyzését alább tekintheti meg:

(MTI)

Összesen 61 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Palatin
2024. március 18. 21:24
Soros legnagyobb bünei nem is azok a konkrét csalások, botrányok, a hihetetlen korrupt, mindenkit gyülölö és kihasználó magatartása. Mert ilyen szélhámos sok van a világon, ezzel még nem keltene nagy feltünést. Az ö legnagyobb büne az, hogy erre a világra szülte a gonoszság ideológiájának legvégletesebb formáját, azt a "természetességet", ahogy nemcsak emberek millióit hanem egész államokat aggályok nélkül kihasználni, félrevezetni, nyomorba dönteni az nem bün, hanem normalitás, ahol az erkölcsi megfontolásoknak nincs jelentösége. Egész életében a Sátán kottájából játszott. Már 14 éves korában a német megszállás után, Budapesten segített a náciknak felkutatni a gazdag zsidókat, saját hittársait. Az ö családjuknak nem esett bántódása, mert sikeresen átkeresztelkedtek. De elérte azt, hogy Nyugaton holokauszt-túlélöként tarják számon, meggyalázva ezzel is az igazi túlélöket. Ezzel indult a karrierje.
KILÓ
2024. március 18. 07:58
Pénzkidobás volt. Ha az eszükért fizettek volna töredék összeg is elég lett volna ugyanehhez az eredményhez. :)
mreinstand-2
2024. március 15. 04:24
Cöfös disznóknak honnan van pénzük a Geci számára oly kedves hazugságcunami népszerűsítésére? Varga Judit palijának nem kellene kicsit vizsgálódnia?
P_F_Juli
2024. március 14. 22:17
„A márciusi ifjak azért harcoltak, küzdöttek, hogy szabadon dönthessünk saját ügyeinkről. Mint akkor, most is birodalmi központ döntését nem tudjuk elfogadni”. Több, mint ezer éve ez ellen küzdünk, éppen ideje lenn végre ezt a rabláncot lerázni. Induljon a kampány, terítsük ki a lapjainkat - támadhatatlanul - és az arra nem érdemes selejtet végre el kell takarítani. Én soha nem támadtam a zsidókat, mivel maga a nép nem azonos a Soros-féle sátánokkal. Ezt a szennyet végre az ördög eltakaríthatná a teljes sleppjével együtt. Letelt már a turáni átok, hát legyen végre vége.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!