Rogán lesz Orbán kabinetfőnöke

2015. szeptember 16. 15:57

Október 1-jétől a miniszterelnök politikai kabinetfőnöke lesz Rogán Antal, ezért a szerdán kezdődő velencei Fidesz-frakcióülésen új frakcióvezetőre tesz javaslatot Orbán Viktor pártelnök-miniszterelnök.

2015. szeptember 16. 15:57

Rogán Antal ezt a kormánypárti képviselőcsoport kétnapos kihelyezett tanácskozása előtt jelentette be a helyszínen tartott sajtótájékoztatóján. Közölte: az új frakcióvezető személyéről Orbán Viktor előbb a Fidesz-frakció elnökségével cserél eszmét szerda este, ezt követően teszi meg javaslatát.

Rogán Antal elmondta, Orbán Viktor még tavaly április-májusban kérte fel arra, hogy segítse a politikai munkáját, amit egy kis stáb létrehozásával tett az elmúlt hónapokban. Szeptember elején pedig arra kérte a kormányfő, hogy ezt a munkát kabinetfőnökként folytassa. Arra a kérdésre, hogy milyen együttműködésre számít Lázár Jánossal, Rogán azt válaszolta: Lázárral több mint öt éve kiválóan dolgozik együtt, és biztos abban, hogy ez most is zökkenőmentes lesz, hiszen közös céljuk az eredményes és sikeres kormányzás.

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sinistra
2015. szeptember 16. 23:41
Ez az orbáni kormányzás rákfenéje, az ilyen törtető unintelligens fószerek hatalomba kerülése. Nem értem. Csak ez a celeb-majom alkalmas erre a posztra? Ezt sajnos Orbánt is jellemzi.
becike4
2015. szeptember 16. 21:08
Lézer Jani szomorú.
mákgubó kettő
2015. szeptember 16. 20:06
Na a gülüszemű fúrógép célba ért. Lázárért meg nem kér........
=nessuno=
2015. szeptember 16. 19:23
Majd Lázárral el szkanderozgatnak...Ellenszenves egy figura, akkor már inkább a János. :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!