Trafikrablás: mikor módosítják a törvényt?

2015. április 28. 09:19

Képviselőket kérdezett az N1 TV a kaposvári trafikban történt rablógyilkosságról. Révész Máriusz szerint nem csak a trafiktörvény a hibás, de reméli, hogy mielőbb módosítják.

2015. április 28. 09:19

A fideszes Vitányi István emlékeztetett: az érintett trafikos már le is szedte a fóliát az ablakáról és nincs semmiféle szankciója.

Az ügy kapcsán a Jobbik azt kezdeményezi, hogy már 20 évnél fiatalabb elkövetőkre is ki lehessen szabni életfogytig tartó szabadságvesztést, „a teljesen elhibázott fideszes jogalkotás miatt” ugyanis a jelenlegi szabályok szerint ez nem lehetséges – mondta Apáti István.

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bajai
2015. április 28. 20:53
Ez mind csak demagógia. Manapság egyszerű videorendszert felszerelni. Lehet, hogy elég egy szembeötlő figyelmeztetés is: "Ebben a boltban térfigyelő kamerarendszer van felszerelve." Vannak más hatékony, olcsóbb és drágább, módszerek is. A demagógia persze nagyúr, törvénymódosításhoz is vezethet.
Tintamin
2015. április 28. 15:48
Ezt a szervilis agyhalott fideszes baromarcú brigádot, beszarok. Önálló gondolkodásra képtelen suttyók, akárcsak a szavazóik.
Fakutya Vigyora
2015. április 28. 10:23
Egyik itt kommentelő seggfej bolsinak sem a gyapjashajú, csámpás bébiszitter GYILKOSSAL van baja. Tán csak nem valamelyik MSZP-SZDSZ korifeus rokona?
lazio154
2015. április 28. 10:20
Ez az elsötétisés, vagy fóliázás törvény/ rendelet nem módosítható. Kiesne a trafik mutyi alól a láb. Ezek nemzeti dohányboltok, ahol még az is szabvány lett milyen szinü az asztal és a szék. Akkor maradhattak volna a régi elárúsító helyek is. A régi trafikosok, kisboltosok, kocsmárosok stb. csak erre várnak, lesz nagy roham a nemzetközi biróságokon, és több nem átháritható különadó.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!