Még több csatornát indít a köztévé

2015. január 27. 16:45

Az Index értesülései szerint az eddig bejelentett új csatornák mellett decemberben elindulhat az M6 nevű tematikus adó is.

2015. január 27. 16:45

A már korábban bejelentett átalakítások, valamint a Petőfi TV és M4 sportcsatorna mellett további adók létrehozását tervezi az MTVA – írja az Index. A portál szerint M5 néven körzeti adást sugároznak majd; M6 néven pedig új, tematikus csatorna indul majd december 21-én. Mindkettőt kötelező lesz majd beletenniük az alapcsomagokba a szolgáltatóknak.

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
választópolgár
2015. április 15. 17:19
Ellensúlyozni akarják a kereskedelmi kanálisokat. Egyre nagyobb a médiazaj, hátha elbizanytalonodik az álompolgár, hogy a celebeken, sztárocskákon, mónika són hajdúpéteren és hasonló kultúrális környezetszennyezéssel felérő hasztalanságokon kívül van a valóvilág.
Ald0 Raine hadnagy
2015. február 06. 22:00
Faszorrú, egyenlőre a párttv kötelező: "Mindkettőt kötelező lesz majd beletenniük az alapcsomagokba a szolgáltatóknak." Asszem takarodhatsz anyádba.
Ald0 Raine hadnagy
2015. február 06. 22:00
Na mi a gond buckafaszfej? Itt rinyált a kis fideszhaverod, aztán mégis csak az van hogy nem a DEKA a kötelező, hanem a bolsevik fideszes pártTV. Egyébként nem vagyok sem baloldali, sem liberális. Írni meg oda írok ahova akarok. Tudom hogy ezt is betiltatnátok, de még egyenlőre nem sikerült. Te is mehetsz anyádba...vagy a másik fideszmajoméba. Csá.
Ald0 Raine hadnagy
2015. február 06. 22:00
Csak a szellemi szinteteken kezellek titeket...ennyit érdemeltek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!