Elindult a Danube Institute blogja

2014. november 20. 16:53

Elindult a Danube Institute blogja az angolszász, elsősorban konzervatív sajtó aktuális cikkeinek magyar nyelvű szemléjével.

2014. november 20. 16:53

A budapesti székhelyű Danube Institute célja a konzervatív és klasszikus liberális gondolkodás képviselete, előadások, viták szervezése, kapcsolatépítés a magyar és az angolszász egyetemi és tudományos szféra között. Az intézet igazgatója John O'Sullivan, Margaret Thatcher egykori tanácsadója.

A Danube Institute most elindult blogja az angolszász konzervatív sajtó fontosabb és érdekesebb aktuális publicisztikáit szemlézi magyar nyelven.

Az intézetet, annak publikációit és blogposztjait a Danube Institute Facebook-oldalán is lehet követni.

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Türelem
2014. november 21. 11:57
Az angolok mindig is intellektuálisabb módon érvényesítették befolyásukat, mérték fel az angolszász vonzalmú, ez irányban megnyerhető politikai, tudományos, kulturális szegmenseket, mint az amerikaiak. Az angolok biztosan befogják az orrukat az amerikai ügyvivő dilettantizmusa láttán. Az angoloktól még mindig lehet tanulni.
tóth mária
2014. november 20. 18:37
Anglia ne ugráljon, lassan több a bevándorló mint az echte angol!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!