Trafikügy: késlekedik a minisztérium

2014. július 16. 09:35

Noha már május végén kötelezte a bíróság a Nemzeti Fejlesztési Minisztériumot a trafikpályázat értékelési lapjainak és jegyzőkönyvének, a tárca még mindig nem adta ki azokat.

2014. július 16. 09:35

A DK-s Varju László szerette volna megkapni a kért trafikpályázatos dokumentumokat, de ez nem történt meg: a tárca sajtósa szerint ugyanis időbe telik azok fénymásolása. A DK viszont pendrive-on szeretné megkapni a papírokat, ami viszont az NFM állítása szerint nincs meg nekik digitalizálva. 

Azon is folyik a vita, hogy milyen adatokat kell kitakarni a dokumentumokon, és miket nem.

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Fici7
2014. július 16. 14:05
A pályázatokat elektronikusan is be kellett adni, tehát megvan gépen is. Ráadásul elektronikus eszközön kérték és így is ítélte meg a bíróság. A határidőt főleg az államnak be kellene tartani, hogy várhatja el az átlag polgártól az előírások betartását.
Mystes
2014. július 16. 11:42
A DK elődje mikor adta elő az ügynökpapírokat? Elégették, wazze! Úgyhogy most maradjanak csöndben és legalább várni várjanak. Hihetetlenül egy erőszakos, demagóg banda.
péterx
2014. július 16. 10:07
1. Minden jog elvileg absztrakt , még a kihirdetett ítélet is az / fogalmi / . Egyszerűen nem lehet az összes szempontra részletesen kitérni az ítéletben . 2. Az ítéletben nem tisztázott részletekben / hogyan , mikor , milyen adathordozón stb kell kiadni / meg kell egyezni . Ezek nyitott kérdések , a minisztérium tehát semmiféle törvénytelenséget nem követ/ett/ el , értelmezi azt , amit mások másként értelmeznek . 3. A kormányellenes hozzászólásoknak tehát nincs igazuk , hasonló helyzetben mindenki - az itt hozzászóló is - - így jár el, MERT ez így emberi és így érthető .
Mich
2014. július 16. 09:56
Varju: "még mindig nem adta ki..." ...pedig az álbaloldal már egy-két hónapja hivatkozott rá (pl. Kishantos ügyében)... A Déká-Ertéell páros vakítani próbál...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!