Fidesz: A baloldal nem tanult a bukásból, ehelyett megkérdőjelezi a választók akaratát

2014. április 27. 17:22

A Fidesz szerint Bajnai Gordon és a bukott baloldal különböző trükkökkel, kétségbeesetten próbálja megkérdőjelezni a magyar választók egyértelmű akaratát. A közleményben arra reagáltak, hogy az Együtt-PM alkotmánybírósághoz fordul a győzteskompenzáció miatt.

2014. április 27. 17:22

Az Együtt-PM szövetség közölte: miután a Kúria elutasította felülvizsgálati kérelmüket, panaszt nyújtanak be az Alkotmánybírósághoz, hogy elérjék az országgyűlési választás eredményének számításánál alkalmazott győzteskompenzáció eltörlését.

A Fidesz közleményében azt írta, a baloldal semmit nem tanult az újabb bukásból, ugyanazok a politikusok ugyanazokat a hazugságokat mondják.

A magyar emberek április 6-án egyértelműen állást foglaltak, ezért az ismét megbukott baloldal is jobban tenné, ha felhagyna a kétségbeesett kísérletezgetéssel, amellyel megpróbálja felülírni a világos választói akaratot – írták.

Összesen 103 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
homo cogitans
2014. április 28. 08:53
A Fidesz 2,3 millió szavazatot kapott, míg az osztódva szaporodó, végül tizenhat felől összetákolt (és azóta újra szétesett) ballib oldal 1,3 milliót. Gordi-Gordi, mi ezen a megkérdőjelezni-való? :P
states
2014. április 28. 07:45
Az MSZP-nek legalább van annyi esze, hogy a Kunhalmi-bukta után nem égeti magát tovább ezekkel az óvásokkal, mert csak a saját szavazótáborának veszi el a kedvét a további részvételtől, ha mást se hallanak, hogy már megint elbukták az óvásokat. Bajnainak meg már mindegy, mert gyakorlatilag nem léteznek, legalább beszéljenek róluk.
fcsabi
2014. április 28. 07:38
Amennyiben ilyen arányban győzött volna a kormányváltó társaság, akkor ők kaptak volna kétharmadot. ez ilyen egyszerű. Egyébként 2002-ben sürgősen elégették a szavazólapokat, most lehet újra számolni. Egy egyszerű állampolgárnak 5évig meg kell őrizni az adóbevallását, számláit egyebeket. Hogy is van ez? Csak a szavazólapokat lehetett példás gyorsasággal megsemmisíteni?
fcsabi
2014. április 28. 07:24
Ilyen szerencsétlen külsővel, mint amilyennel Bajnai rendelkezik ,nem hogy politikusnak, de még szatócsnak sem lehet jelentkezni. Akkor még nem beszéltem a nyökögő beszédjéről.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!