Novák: Drogdílerek is vannak a Betyárseregben

2011. október 07. 13:01

Nem a Novák Elődnek adott pofon miatt szakított a Jobbik a Betyársereggel, hanem azért, mert a szervezet kényelmetlenné vált a párt számára. A Betyárseregben több bűnöző is van, köztük drogdílerek, akinek egy részét Novák Előd név szerint is ismeri - állítja a Hetek című lap.

2011. október 07. 13:01

Feltehetően nem a Novák Elődnek adott pofon volt a valódi oka annak, hogy a Jobbik arra szólította fel tagjait, hogy lépjenek ki a Betyárseregből. Inkább arról lehet szó, hogy a Jobbiknak vállalhatatlanná vált a szervezet, miután a Terrorelhárítási Központ nyomozni kezdett a Betyársereg vezetőjének, Tyirityán Zsoltnak a Magyar Szigeten tett kijelentései miatt.
 
A Hetek című hetilap szerint Novák Előd egy beszélgetés során maga is elismerte, hogy a pofon jó indok volt a Betyársereggel való szakításhoz, de nem ez volt az igazi ok. Novák szerint a HVIM még belefér a szövetségbe, de a Betyársereg nem. A betyárok között ugyanis több bűnöző van, valamint drogdílerek is, akik közül Novák többet is név szerint ismer. Ez pedig nem vet jó fényt a Jobbikra. Persze az sem, hogy Toroczkai László a nyilvánosság előtt is beismerte, hogy a Jobbik pénzeli a mozgalmat, de, tette hozzá Novák, a Betyársereg már bedarálta Toroczkait - írja a Hetek. Hozzátéve, hogy Toroczkai a legutóbbi vita során azzal érvelt a bűnözők mellett Novák Elődnek, hogy szükség lehet rájuk a mozgalomban, például egy újabb TV-ostrom idején.

Összesen 60 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
istvami
2011. október 07. 20:06
Nem szerencsés dolog pofoszkodni a nyilvánosság előtt... De üzengetni sem jó dolog... Tudjuk, hogy a Jobbik, a vármegyések és a bethársereg is egy oldalon állnak, és ha megint bajba keverednek egymást segítik majd... Álljon le a pletykázás...
rakosi
2011. október 07. 19:38
Szegény ember vízzel főz! A jobbiknak ilyen mezei betyárokkal kell beérni. Rövid pénztelen életük okán nem rendelkeznek fehérgalléros és egyenruhás bűnözőkkel. Keresztapák támogatásáról pedig még álmodni sem mernek! Sokat kell még nekik fejlődniük, hogy Pintér Csányi kaliberű embereket meg tudjanak maguknak szerezni. Addig meg maradnak a kisstílű aszfaltbetyár drogterjesztők.
Aromó
2011. október 07. 19:38
Az itt kuncogóknak csak pár megjegyzés: Az a pofon Novák Elődnek jött a legjobban. Betyársereg leválása, marginalizálódása a Jobbiknak hatalmas szívesség. A Jobbik a második legnagyobb politikai erő, különösen ha a rejtőzködőket is beleszámolom. Amúgy jó szórakozást :)
korona
2011. október 07. 19:06
Mint írtam, a JOBBIK kirostálja sorai közül a mindenféle bűnözőket. Ez rendjén van. Tisztesség, becsület, tisztelet. A JOBBIKé a jövő!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!