Nem nyomoznak Papcsák és Zsiga költségtérítése miatt

2011. április 22. 13:14

Elutasította a feljelentést a Központi Nyomozó Főügyészség Papcsák Ferenc és Zsiga Marcell költségtérítésével kapcsolatban.

2011. április 22. 13:14

A Legfőbb Ügyészség Molnár Csaba szocialista képviselő azon írásbeli kérdése nyomán indított vizsgálatot, melyet a politikus Polt Péter legfőbb ügyészhez intézett a szabálytalanul, két helyről is költségtérítést húzó fideszes képviselők ügyében. Molnár arra volt kíváncsi, indít-e hivatalból eljárást a képviselők ellen az ügyészség.

A Legfőbb Ügyészség a kérdést annak tartalma miatt feljelentésként értékelte és továbbította az ügyet a Központi Nyomozó Főügyészséghez, akik feljelentés kiegészítést rendeltek el. A beszerzett adatok alapján megállapították, hogy nem történt bűncselekmény, így a feljelentést elutasították.

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
küllő
2011. április 22. 18:27
Polt úr kezdi törleszteni a kinevezése "költségeit"??
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!