MSZP: a Fidesz akar ingatlanadót, nem mi

2010. január 29. 16:02

Nyakó szerint ha az MSZP-n múlik, akkor nem lesz ingatlanadó - bár tavaly az MSZP szavazta meg a vagyonadót.

2010. január 29. 16:02
Nyakó István, az MSZP szóvivője azt mondta: Mádi Lászlót a Fidesz statáriális bírósága azért radírozta le a párt országos listájáról, mert beszélt arról, hogy a legnagyobb ellenzéki párt kormányra kerülése esetén bevezethetőnek tartja az ingatlanadót. Aki beszél a Fidesz programjáról az politikai értelemben halott - fogalmazott. Szavai szerint Mádi Lászlónak az volt a bűne, hogy megsértette a hallgatás törvényét, Orbán Viktor ugyanis szavazat-maximalizálásra játszik, így kerülni kell minden konfliktusos témát.

Nyakó István kijelentette: mindezeket figyelembe véve Magyarországon addig nincs ingatlanadó, amíg a Fidesz nem szerzi meg a hatalmat. Ha az MSZP-n múlik, akkor nem lesz ingatlanadó Magyarországon. Az MTI azon felvetésére, hogy a tavaly elfogadott vagyonadó is tartalmaz az ingatlanokra vonatkozó adót, amelyet az MSZP támogatott, azt válaszolta: ha a szocialistákon múlik, akkor sem most, sem a következő ciklusban nem lesz ingatlanadó.

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
cutcopy
2010. január 30. 14:49
"ha az MSZP-n múlik, akkor nem lesz ingatlanadó" Az alkotmánybírákon múlott.. Nyakó pipi rövidtávú memóriája súlyosan károsodott! Azt sem tudja, hogy 43. listás helyével nem ér meg ennyi marhaságot vállalnia..!
Öreg
2010. január 30. 10:36
Ne a látszatot nézzétek! Valójában az MSZP kézzel-lábbal tiltakozott az ingatlan/vagyon/ adó ellen, de a gonosz Alakotmánybiróság kötelezte őket az adó bevezetésére!
StG
2010. január 29. 17:56
"Kevesen beszéltek még annyi hülyeséget egy nap alatt, mint ma Nyakó István - áll Cser-Palkovics András,a Fidesz helyettes szóvivőjének közleményében." Azon ritka alkalmak egyik a mostani, amikor mélységesen egyet lehet érteni Cser-Palkovics Andrással.
vizipipa
2010. január 29. 16:49
"Ha az MSZP-n múlik, akkor nem lesz ingatlanadó Magyarországon. " Nyakó nem hazudik csak nem tudjátok értelmezni. A vagyonadóra nem ez az első kísérlet, egyszer már Gyurcsi is elhasalt rajta. Akkor is IMF követelmény volt, most is. Csak hát a maszop folyamatosan olyan helyzetbe hozta az országot, hogy a kormányprogramot az IMF írja.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!