Márki-Zay Hont Andrásról: Nem biztos, hogy ellenzéki

2022. február 15. 10:00

A baloldal közös jelöltje szerint „az újságíró legfontosabb feladata, hogy engem kritizáljon. Ez egy nagyon szép és még az is lehet, hogy nagyon jól fizető állás”.

2022. február 15. 10:00
null

Mint arról korábban beszámoltunk, Márki-Zay Péter fonyódi fórumán úgy fogalmazott: „mi a kommunistákat és a fasisztákat külön képviseljük”. Kijelentése kapcsán Bohár Dániel kérdésekkel fordult Márki-Zay Péterhez.

A riporter az alábbi videointerjú során például megkérdezte a baloldal miniszterelnök-jelöltjét, hogy balliberális újságírók közül miért mondták többen, hogy („Európában” ilyenkor szokott egy politikai karrier véget érni – a szerk.). Hont András szerint Magyarországon „évtizedek óta nem fasisztázta le senki a saját szövetségeseit”.

Így hangzott a párbeszéd:

Márki-Zay„Hát, nem minden balliberális újságíró ellenzéki.”

Bohár: „Tehát, Hont András például...”

Márki-Zay:

Bohár: „És ez nem jogos kritika ön szerint?”

Márki-Zay: „De én azt gondolom, hogy legyünk objektívek.”

Fotó: YouTube

Összesen 38 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balaton1957
2022. február 15. 23:00
MZP Ön sem jobboldali ilyen megfontolás alapján. Önnek is az a feladata (búsásan megfizetve és ugye adományokból), hogy finoman szólva végig fikázza a szavazóbázist. Különben, ha elsőre nem tud valamit jól megfogalmazni (mert mindig korrigál később), miért nem irja le? Egyébként mikor hazamegy befér az arca a bejárati ajtón, vagy elforditja a fejét és úgy sunnyog be az ajtón? Javaslom tükörbe ne nézzen, mert elreped.
zakar zoltán béla
2022. február 15. 18:15
Jellegzetes sumák duma!!!!!! Mint Horn-Závecz-Nagy-Nagy-.....MeZoPus-állatmesék............
Szerencse
2022. február 15. 18:04
Makimajom úgy beszél Bohárral, mint konkrétan egy házaló úgynök. Folyik belöle a szó, hogy a kedves vevő /Bohár/ még lélegzetet se tudjon venni. Szinte le akarja seperni őt, mint egy tornádó. Csak neki lehet igaza.
zolizolizoltan
2022. február 15. 17:10
Hont András csak egy zavart fejű fickó. Róla mintázták a "hasznos idiótát".
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!