Lázár: A fókusz a politikai munkámon van

2015. augusztus 22. 14:06

Lázár János szerint a fókusz a politikai munkáján kell hogy legyen, ezért beszél csak keveset a magánéletéről. A politikus szerint nincs szükség „cukiságkampányra”.

2015. augusztus 22. 14:06

A Lázár János a Vásárhely24-nek adott interjúsorozatában beszélt a családjáról, a nyaralásáról, a könyv- és filmélményeiről. A Miniszterelnökséget vezető miniszter a könnyedebb témák mellett kitért arra is, hogy szerinte munka, politikai teljesítmény és eredmény nélkül nem lehet elnyerni, vagy megtartani a választók bizalmát. A kormány képviselője azt mondta, szeretné, ha a munkája és a teljesítménye alapján ítélnék meg és nem hisz abban, hogy a politikai teljesítmény elválasztható lenne a megítéléstől.

Szerinte nincs szükség „cukiságkampányra” annak ellenére, hogy a médiában arrogánsabb, agresszívebb képet festenek róla, de egy kutya, vagy macska simogatása nem, csak a munka képes ezt a benyomást megváltoztatni. Hozzátette: Hódmezővásárhelyen, ahol polgármester volt, 6-7 évbe telt, hogy megismerjék és elfogadják.

A miniszter azt is elmondta, hogy affinitása, nyitottsága van főként a magyarországi holokauszt története iránt. Kifejtette: Hódmezővásárhelyen a II. világháborúban a zsidó és a keresztény elit közösségben ezer-ezer ember szervezte, építette a várost és négy év alatt mindkét réteget elvesztették. Ennek 70 évvel később súlyos következményei vannak: a város egyik gyengesége, hogy elvesztették ezeket a hazafiakat, lokálpatriótákat.

Összesen 119 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tintamin
2015. augusztus 24. 00:14
Hát meg azon, hogy gazdagodj, te meg az összes létező haverotok, János, ez a legnagyobb baj.....
katus
2015. augusztus 23. 21:34
A büszke táskahordozóról ! Egy vásárhelyi lakos véleménye:"édesanyám most 83 éves,Lázárt kicsi gyerek kora óta ismeri/szüleivel szomszédok voltak/Amikor még a Lázár a Polgármesterünk Rapcsák táskahordozója volt,az anyukám mondta mindíg,hogy- KINÖVI még Lázár Rapcsákot! Igaza lett!Amikor Lázár felkerült Budapestre a következő héten az anyukám mondta,hogy jól kapaszkodj meg Viktor,mert kitol még téged Lázár a székedből,és mind ez szépen lassan beigazolódni látszik! :)
kukagyerek
2015. augusztus 23. 14:28
"Lázár: A fókusz a politikai munkámon van" ........ Pedig, mint fácángyilkos is beváltál!
katus
2015. augusztus 23. 14:02
http://kozpontiujsag.hu/wp-content/uploads/2014/01/lazar.jpg Lázár János "céges" ruhában A választók mindig is szerették volna tudni, hogy igazából kiket képviselnek Itt a ruháján a cégek,akiket képvisel.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!