Így tüntettek kedden a kormány ellen

2014. december 17. 08:05

A felszólalók olyan társadalmi csoportokról beszéltek, akiknek már „nincs hova hátrálniuk.”

2014. december 17. 08:05

Hajléktalanok, rokkantak, szegények, romák – nekik már nincs hova hátrálniuk a keddi tüntetés felszólalói szerint. A hvg.hu videóján hallhatóan zengett a Viktátor!, az Orbán takarodj! és a rendőröknek címezve a Bűnözőket védtek! rigmus.

*

Helyesbítés

A cikk eredeti verziójában tévesen tüntettük fel a címkék között Bagi Iván humorista nevét. Bagi Iván a hvg.hu videójában nem szerepel, a tüntetésen nem vett részt. A videóban látható jelenet Varga Ferenc József humorista munkája. Bagi Ivántól és olvasóinktól ez úton is elnézést kérünk.

 

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pkarcsi
2014. december 17. 18:03
HAZÁT RONTÓ,MOCSKOS CSŐCSLÉK,lIBERÁLIS FÉRGEK.
Béna Géza
2014. december 17. 16:43
Örüljetek, kiugrott a nyúl a bokorból még csak a felbujtókat kéne nevesíteni.Remélem a magyaroknak elege van a forradalmakból mert korábban amíg a magyarok forradalmaztak addig a többi népek országot csináltak maguknak a magyarok kárára!!!!!!!!!!
TAVIROZSA
2014. december 17. 14:06
Ma megnéztem a hvg.hu "összefoglalóját" a tegnapi tüntetésről, hát azért ennyi közhely, semmitmondó felszólaló, semmi eredeti gondolat, azért ez a színvonal kevés lesz :) Látszott hogy a felszólalók szavait csak hallja, de nem érti a közönség ! Szánalmas ...
Rockpapa
2014. december 17. 13:20
Kurva anyját Orbánnak,megint nem folyt vér!!Mi a faszt mondok majd a szövetségieknek a meghallgatáson?Fuck,ki fognak rúgni az ügynökségről,alkalmatlanság miatt!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!