Novák Előd: Darth Vaderrel gyalázták meg a Szentkoronát

2014. augusztus 27. 14:18

Novák Előd szerint a Szentkorona meggyalázása, hogy egy berlini pólótervező „megkoronázta” Darth Vadert.

2014. augusztus 27. 14:18

Egy Németországban élő magyar művész olyan pólót tervezett, amin Darth Vader látható, fején a Szentkoronával. Novák Előd az ATV stúdiójában leszögezte: szerinte ez nem vicces, mivel tendenciáról van szó: a Nemzeti Színházban Alföldi Róbert már „csúcsra járatta” a nemzeti jelképek meggyalázását, ráadásul állami támogatással. A Jobbik feltette a kérdést: miért nem tartatják be a törvényt, amikor az büntetni a Szentkorona meggyalázását. Az ügyészség szerint viszont ez a paragrafus csak magának a Szentkorona eredeti tárgyának a meggyalázását bünteti, a képi ábrázolásokat nem. Novák Előd szerint márpedig Darth Vader a filmtörténet egyik „legsikeresebb, legkarizmatikusabb gonosztevője”

Összesen 78 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tintamin
2014. augusztus 27. 23:42
Szánalmas, szerencsétlen, tesiből felmentett kis tenyérbemászó pióca ez a figura, az az igazi répás-borsós hányás. Ezzel a nagy tisztelet-akarással végre arra az ovis, dedós szintre kerülnek, ahova tényleg tartoznak. Felesleges komoly témákkal foglalkozniuk, ezeket a bit-egyszerű korona-szűzmária-nagymagyarország témákat megértik a síkegyszerű híveik is.
Ángyán Páván
2014. augusztus 27. 23:14
Vajon mennyit fizet Roberta Nyivák Elődkének, hogy folyamatosan napirenden tartsa?
Akitlosz
2014. augusztus 27. 23:04
Viccesnek ugyan nem vicces, de legalább komoly témát adtak a Jobbiknak A berlini pológyáros, mint leküzdendő feladat Magyarország számára. Soha nagyobb probléma ne legyen az országban!
Waffen-SS Hunyadi Division
2014. augusztus 27. 22:23
Azért van igaza Nováknak, mert ismerjük a hazai ballibeket, melegeket, közel-keletieket. Na most ők ezeket nem művészetből, jófejségből, a Szent Korona iránti tiszteletadásból, hanem színtiszta gyűlöletből, magyarellenességből csinálják. Ismerjük az Alföldi-féle előadásokat is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!