Heller Ágnes: Elbutítják a lakosságot

2012. szeptember 29. 12:26

Horthy egy balfasz volt – nyilatkozta Fábri Péter dalszövegíró egy értelmiségi fórumon. Száz közéleti személyiség írta alá a felhívást, amelyben tiltakoznak a szerintük vészesen terjedő rasszizmus és antiszemitizmus, valamint a Horthy-korszak restaurálása ellen.

2012. szeptember 29. 12:26

„Magyarország új vezetői új alaptörvényükben a Horthy-rendszerrel, a náci Németország szövetségesével vállalnak folytonosságot” – fogalmazott Kováts Kriszta színész-énekes a sajtótájékoztatón, amelyen részt vett többek közt Heller Ágnes, Bornai Tibor, Kerék-Bárczy Szabolcs és Fábri Péter is.

„Én az ellen tiltakozom, hogy ne hagyjuk, hogy az ország lakosságát elbutítsák, mert elbutítanak bennünket azzal, hogy például olyan kérdéseket tesznek fel, amire csak egy válasz van, elbutítanak azzal is, hogy megmondják, a múltban ki az angyal, ki az ördög” – hangoztatta a rendezvényen Heller Ágnes.

„Horthy egy balfasz volt. Azon kívül, hogy a hatalmat meg tudta szerezni ügyesen, végülis egy tetovált karú tengerészről beszélünk, nagyon ügyes fiú volt” – mondta Fábri Péter dalszövegíró.

Összesen 249 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Senye Péter
2012. október 01. 11:07
Horthy Magyarországot a Hitler szövetségesévé tette. Ez nem volt szép dolog. Más országok Sztalin szövetségesei voltak. Az még kevésbé volt szép. Ne feledjük a katyni mészárlás előbb történt, mint a kamenyec-podolszki.
tevevanegypupu
2012. október 01. 06:45
Ez a "naci Nemetorszaggal valo szovetseg" mekkora egy allatsag..Kivel is kotott beket Sztalin, mi is volt a Molotov-Ribbentrop paktum? Vagy akkor Hitler meg nem volt naci csak kesobb lett mikor Horthyt kenyszeritette egy kenyszeru es gyilkos (a magyarok szamara gyilkos) egyuttmukodesre? Es ki volt az aki a bolsevik Lukacs legkedvesebb tanitvanya volt..aki legalabb olyan gyilkos eszmelet hangoztatott mint Hitler..? Heller Agnes de nagy csirkefogo maga. Most megint meguszta a feljelentest es ugy gondolja tisztara mosta magat, de nagyon teved. Ugyanolyan kis kepmutato, gonosz kis venasszony maradt mint volt.
glasztájger
2012. október 01. 01:10
Ha magyar volt akkor miért küldtétek vágóhídra?
Tűz csiholója
2012. október 01. 00:30
Ezt minek köllött föltenni??! Ez a "filosz" sztálinista volt, bolsevik egész életében, NEM ellenzékisége miatt küldték el Acélék 77-ben, SOHA nem volt liberális, leninista volt; de a Konrád-hevra tetszelgett az Amerikában oktató zsidó filozófusnővel, pedig sohasem volt az övék; ez EP liberális és zöld farokciója meghítta egy kis mocskos hazudozásra, holott az ülésen jelen voltak Dr. Schöpflin prof., - aki ékes angolsággal és polkorrekt stílusban cáfolta a vén boszorkányt, - vagy a szintén zsizsi, de Fideszes Hankiss Ágnes, aki szintén letolta őt, és hát PhD Dr. Morvai Krisztina fejedelemasszony is a pallósjogával. A zsidóasszony hatalmas hazugságait itthon a tv-ben, lapokban LETAGADTA. Csakhogy közvetítette a HírTV az egészet... Eztán írtam az ülést vezető liberális hölgynek Dortmundba, hogy egy vén KOMCSI volt a vendégük... (Azóta a mindig is ateista Heller már judaista teológiai munkát is írt az ÉS-be...) Lásd az itthoni hazudozás klipjét, az imádott Szöllősy Györgyivel - aki nem hagyta elharapózni Hellert..:-D http://youtu.be/1cHeoLIWQec
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!