„Gyurcsány, Orbán egykutya, mind a kettő dutyiba”

2012. május 13. 10:14

A Jobbik szombaton az MSZP és a Fidesz megszorításai ellen tiltakozott. Vona Gábor pártelnök a demonstrációt a magyar élet menetének nevezte, Z. Kárpát Dániel pedig labanc bankokról szónokolt a Live Info videóján.

2012. május 13. 10:14

 

Összesen 176 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
realista
2012. május 13. 23:42
Sajnos a választópolgárok nem tanulnak a hibájukból. Jó példa erre az elmult 10 év. Az emberek egy része, egyfajta mazochizmussal igényli, hogy a politikusok hazudjanak nekik - azt választják, aki a legtöbbet igéri (úgy is mondhatjuk, hogy aki a legnagyobbat hazudja). Ez a hozzáállás azután meghatározza a továbbiakat is - nem veszik tudomásul, hogy tévedtek, és ennek érdekében még a valóságot is egyfajta görbe tükörben látják. Egy vérbeli politikusnak egy dolgot nem szabad megtennie: beismerni, hogy hazudott, mert ezt a választói nem bocsátják meg neki, hiszen ez rádöbbenti őket, hogy milyen nagy marhák voltak, és ezt maguknak sem szeretnék bevallani. Gyurcsány elkövette ezt az úttörő hibát, és ez a karrierjébe is került. Ha nem így tesz, talán még mindig ő lenne a miniszterelnök, vagy legalább az MSzP elnöke.
cutcopy
2012. május 13. 22:50
„Gyurcsány, Orbán egykutya, mind a kettő dutyiba” Ja, Gaudit az Audiba..!
Hajdú Sógor
2012. május 13. 22:21
Vona Gábor vagyoni helyzetében jelentős változások történtek. A Jobbik elnöke tavaly még egy óbudai lakás 50 százalékos tulajdonosa volt, ez idén már nem szerepel a vagyonnyilatkozatában. Viszont megszűntek a tartozásai is pénzintézetek felé, így a 2,5 milliós lakáshitelét és az 540 ezer forintos diákhitelét is törlesztette, és még félre is tudott tenni, 5,8 millió forintos megtakarítása van (négymillió takarékbetétben, 1,8 millió OTP pénzpiaci befektetési jegyben (tavaly csak annyit írt be a megtakarításokhoz, hogy OTP, összeget nem). Viszont már nem tulajdonosa a Magyar Hírlap Kft-nek sem, ennek fele volt az övé. Képviselőként 1 159 500 forintot keres havonta. Most meg Hugo Bossba uszit. Föjj..
cutcopy
2012. május 13. 21:38
Ebből jól lejön, hogy ez is milyen egy holdkóros társaság..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!