Romák a kormány mellett

2012. január 23. 11:48

Mit keresnek a romák egy rasszista, cigányellenes Árpád-sávos zászló alatt? – tette fel a kérdést szombaton egy, a tüntetésen megjelent roma politológus.

2012. január 23. 11:48

Nemcsak Magyarországot érte külső és belső támadás, hanem azon belül a cigányságot is – nyilatkozta Farkas Félix, a Lungo Drom alelnöke a szombati békemeneten. A szervező Bayer Zsolttal kapcsolatban hozzátette: lehet hogy néha kicsit keményebben fogalmaz, de Bayer Zsolt nem cigányellenes. Más roma résztvevők Bayert a „legvéresszájúbb cigánygyűlölőként” nevezték meg.

A romák között Farkas Flórián egyéb elfoglaltsága miatt nem jelent meg.

Balogh Artúr roma politológus felhívta a figyelmet: a tüntetésen megjelent romák csak azért mentek el, mert Farkas Flórián a támogatás megvonásával fenyegette meg őket. Balogh feltette a kérdést: máskülönben mit keresnének egy rasszista, cigányellenes Árpád-sávos zászló alatt?

Összesen 62 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kalasnyikov
2012. január 24. 06:23
Nekem inkább az a kérdésem,hogy mennyit keresnek az ilyen mocskos, aljas, nemzetgyalázó, szdsz-es disznók??? Olvassátok ezt a Hell nevü barmot. http://orbantakarodj.nolblog.hu/archives/2012/01/23/A_bekemenet_lelkisege/
Aldo Raine hadnagy
2012. január 24. 00:22
Na, itt már jól előjön a tudathasadás a rasszistáknál. Nehéz úgy cigányozni és szidni őket, hogy közben a videóban szereplő Orbánista romákat meg védeni kell. Nem is nagyon sikerül. pl.: " egy ilyen szar cigány " "Térdre, cigány... és örülj, hogy életben vagy. "
Geczy Zsolt
2012. január 23. 21:28
Idiotak... Azt jo latni, hogy vannak ciganyok, akiknek lassan kinyilik a szemuk es a szivuk, es jo, hogy egeszen sokra hivatottak is vannak mar (lasd pl. Forgacs).
Faqtya ezredes
2012. január 23. 18:25
”Más roma résztvevők ” azt kérdezté, hogy lehet, hogy a balliberális kormányok alatt hat cigányt gyilkoltak meg lesből, titkosszolgálatoktól nem túl távol álló tettesek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!